Sztárok

Ez lesz Dobó Kata kislánya, ha felnő – fotó

Azt már több ízben elmondta Dobó Kata, hogy kislánya, Szofi imád a társaság középpontjában lenni, most egy másik oldalát is megmutatta.

A napokban éppen egy címlapfotózáson vett részt Dobó Kata és kislánya, a csodaszép és elképesztően cuki Szofi. Most a színésznő azt is megmutatta, hogy a csöppség nemcsak cukisodni és felnőtteket megszégyenítően pózolni, de művészkedni is tud.

Dobó Kata korábban már elmondta, hogy kislánya igazán sokoldalú, és óriási színésznő, a festés mégis egy különleges időtöltésnek számít. “Nagyon nagy színésznő, Meryl Streep sehol sincs hozzá képest, ráadásul most már elkezdte használni, hogy anya, nagyon szeretlek” – mondta egy korábbi interjúban Dobó Kata, ahol arról is mesélt, hogy ha kislányának felajánlja, hogy festegessen a telefonos játék helyett – amit felügyelet mellett néha megenged neki a színésznő –, csapot-papot otthagyva rohan a festőállványhoz vagy az előkészített festékekhez.

Alkotásban az én szerelmem. 🙂 Gyönyörû vasárnapot!!!!

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Sunday, August 2, 2015

Korábban is volt már rá példa, hogy Dobó Kata megmutatta, ahogy a kis Szofi éppen egy műalkotást mázol. Szerintünk, ha esetleg mégsem csapna fel Merily Streepnek, akkor tuti, hogy Picasso nyomdokaiba lép.

Szombat esti csendélet nálunk…:)

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Saturday, May 23, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top