nlc.hu
Sztárok
2015.08.08: Használd ki a mai nap energiáit, az Oroszlán-kapuval megvalósulnak a vágyaid

2015.08.08: Használd ki a mai nap energiáit, az Oroszlán-kapuval megvalósulnak a vágyaid

Elképesztő energiák szabadulnak fel a mai napon, amelyekre csak kilencévente van példa. A számmisztikában a 8-as a szerencse, a jólét és a bőség szimbóluma, ma pedig háromszorosra duzzadnak az energiák.

A számmisztikában a 8-as szám a bőség, a jólét és a szerencse szimbóluma, ezért ma a 8-as energiái megtriplázódnak. 2015 egy 8-as év (2+0+1+5=8), és ma, az év 8. hónapja és 8. napja különleges energiakapukat nyit meg. Ilyenkor a vágyaid megvalósulásáért tett lépéseid hatványozottan érvényesülnek, különösen, hogy mindez az Oroszlán jegyében történik, amely a bátorság és az erő szimbóluma.

Az Oroszlán-kapunak is nevezett napon tisztán látjuk a rejtett lehetőségeket és végtelen variációk sorát tárja fel, hogyan tudjuk megvalósítani a vágyainkat.

Legyen egészségügyi, lelki vagy materiális síkon bármi, amire vágyunk, ezen napon a 8-as energiával támogatást kapsz a terveid kivitelezéséhez, mivel egyesek szerint a fényességet hozó napon az Angyalok üzenetét jobban meghallod.

Augusztusban még kétszer, 17-én és 26-án élheted át ezeknek az energiáknak a jótékony hatását.

Hogyan készülj fel, és mit várhatsz ezen a napon?

Mivel az energiák ilyenkor sokkal nagyobbak, ezt azok is megérzik, akik nem gondolják magukat fogékonynak a spirituális dolgokra. Ilyenkor gyakoribban lehetnek a szédülések vagy fejfájások, egyesek ingerültebbek, mások fáradékonyabbak lesznek a hatalmas energiáktól.

Ezen a napon minden intenzívebb, ezért ha feszültnek érezed magad, inkább vonulj félre.

Mit tegyél, hogy feltöltődj az energiával?

Az Oroszlán jegyéhez tartozó Nap energiáiból is érdemes táplálkozni, erőt meríteni. szó szerint értve: például egy napüdvözléssel, amelyet a jógázók ismernek vagy egyszerűen csak kiállsz, széttárod a karodat, és hátrahajtott fejjel élvezed, ahogyan átjár a melegség.

Így használd ki a 8.8.8. napot:

1. Képzeld magad elé, amire vágysz, de csak a célt.

2. Engedd el magad, lélegezz mélyeket, és hagyd, hogy a gondolataid cikázzanak.

3. Figyelj a belső hangra, hogy mit súg neked, akár a legelképesztőbbnek tűnő ötletet se vesd el.

4. Írd le a visszatérő gondolataidat, érzéseidet.

5. Gyújts egy arany vagy egy fehér gyertyát, amivel köszönetet mondasz az univerzum támogatásáért.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top