Utazás

Négyéves gyerekével az ölében, biztonsági öv nélkül vezetett egy nyíregyházi nő

Motoros rendőrök állították le a nőt, aki négyéves fiával az ölében vezetett úgy, hogy a biztonsági övet sem kötötte be.

Motoros rendőrök állítottak meg egy autót szerda délelőtt Nyíregyházán. A sofőr, egy 25 éves nő a négyéves gyerekével az ölében vezette gépkocsiját, miközben még a biztonsági övet sem használta.

A police.hu híre szerint a rendőrök döbbenten hallgatták az anya nem csupán szabálytalan, de rendkívül balesetveszélyes tettének magyarázatát, amely szerint azért közlekedett szabálytalanul a közúti forgalomban, hogy

a fia érezze, milyen a vezetési élmény.

Biztonsági öv: be kell kötni

Be sem kötötte a biztonsági övet (forrás: Police.hu)

A rendőrök a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt tízezer forint helyszíni bírságot szabtak ki a sofőrre. A gyermekbiztonsági rendszer használatának elmulasztása miatt pedig a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyorsított eljárásban harmincezer forint pénzbírságot és 3 előéleti pontot szabtak ki az elkövetett jogsértés miatt.

Hírek veszélyes sofőrökről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top