nlc.hu
Aktuális
Zuglói szexuális erőszakoskodót keres a rendőrség – kép

Zuglói szexuális erőszakoskodót keres a rendőrség – kép

Egy XIV. kerületi utcán támadott a férfi, akit az utcában lakók zavartak meg az erőszakoskodás közben. A támadó elmenekült, a rendőrség keresi.

Egy ismeretlen tettes 2015. augusztus 13-án 3 óra körül Zuglóban, a Gyarmat utcában megtámadta, és szexuálisan bántalmazta a sértettet. A bűntettben az utcában lakók megzavarták, a férfi elmenekült a helyszínről – számolt be az esetről a police.hu.

Bringával érkezett

Az ismeretlen támadó körülbelül 23-24 éves, 170 centiméter magas, normál testalkatú, haja színe sötét árnyalatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú melegítő nadrágot és szintén sötét árnyalatú, kenguruzsebes, kapucnis pulóvert viselt. A helyszínre egy kisméretű, feltehetően házilag összeszerelt, sötét színű, felirat nélküli kerékpárral érkezett, amelynek a hátsó csomagtartójára egy faláda volt rögzítve.

Az ismeretlen férfiról grafika áll rendelkezésre:

 

Őt keresik - forrás: police.hu
Őt keresik – forrás: police.hu

Segítséget kér a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06(1)461-8150/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top