nlc.hu
Sztárok
Tolvai Reni ijesztő az új szemöldökével

Tolvai Reni ijesztő az új szemöldökével

Elsőre rá sem lehetett ismerni Tolvai Renire a legutóbbi kis videójában. Aztán rájöttünk: mintha nem lenne a helyén a szemöldöke.

Tényleg nem túlzás, hogy a szemöldök az arc éke tud lenni, és az egyik legmeghatározóbb része annak, hogyan nézünk ki. Tolvai Renitől korábban is megijedtünk már, persze csak egy pillanatra, mert akkor úgy tűnt, csak csodálkozóan felhúzta az egyik szemöldökét. A mostani felvételen viszont jól látszik, hogy az a szemöldök bizony ijesztően magasra csúszott. Figyeld csak:

Edzes with Anita Hegedüs ❤️

Szerző: Tolvai Reni2015. november 16.

A vicces kis videón is jól kivehető, hogy az új szemöldök fazon egészen más karaktert kölcsönöz, és ahogyan korábban is féltették Tolvai Renit az átalakulástól, úgy biztosan most is lesz, aki most is azt mondja majd: túlzásba esett.

via Facebook/Tolvai Reni
via Facebook/Tolvai Reni

Valójában viszont azt is szeretjük Tolvai Reniben, hogy ilyen bevállalós, és hogy láthatóan jól érzi magát a bőrében. Ennél pedig nincs is fontosabb.

Elindultam fellepni…nem irhatom ki hogy hova mert meglepi vendeg leszek,legyen nagyon jo hetvegetek! ????????????????????????????❤️Haj : Besthair Hajhosszabbitó Stúdió

Szerző: Tolvai Reni2015. november 14.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top