nlc.hu
Sztárok
Szőke Zoltán négy év után válik feleségétől

Szőke Zoltán négy év után válik feleségétől

Szőke Zoltán és felesége, Anikó válási papírjai már csak aláírásra várnak, és még idén karácsony előtt hivatalosan is elválnak útjaik.

A Barátok közt sztárja, Szőke Zoltán szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt jelentette be a feleségének, Anikónak, hogy elhagyja, de a házasságuk hivatalosan csak most zárul majd le. Minderről Anikó a Story magazinnak mesélt.

“Közös megegyezéssel válunk, nincs vita köztünk, ma is az a legfontosabb mindkettőnknek, hogy a gyermekeink jövőjét biztosítsuk” – nyilatkozta sok más részlet mellett Anikó, aki még mindig kudarcként gondol a házasságára, ezért is volt nehéz aláírnia a papírokat.

Szőke Zoltán házassága egy másik nő miatt ért véget, és a színész azóta boldog párkapocslatban él. Anikó viszont mélyen csalódott a szerelemben és a férfiakban, ezért még nincs új társ az életében. Újra felfedezte viszont a régi barátait, sokat jár társaságba, utazik, mivel a fiai egyetemisták, és így jut ideje magára is.

Szőke Zoltán négy év után válik feleségétől

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top