nlc.hu
Horoszkóp
2004. február 17-tõl 23-ig

2004. február 17-tõl 23-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat!





KOS (Március 21. – Április 20.)
Munkád során olyan hatásokkal találkozol ezen a héten, amelyek előrevisznek karriered építésében, s boldogsággal töltenek el, hiszen felismered, hogy milyen sok lehetőséged van az előrejutásra. Mégis bujkál egy kis bizonytalanság lelked mélyén, ugyanis nem vagy benne biztos, hogy eleget tudsz-e tenni a növekvő követelményeknek. Nem tudod, hogy a jelentős többletmunkával megbirkózol-e, van-e benned elég ügyesség, rátermettség a bonyolult feladatok elvégzéséhez. Nem vagy olyan ember, aki híján van az önbizalomnak, sőt, kedveled a versenyhelyzeteket. Nézz magadba: mire vezethető vissza ez a bizonytalanság?






BIKA (Április 21. – Május 20.)

Néhány alattomos pletyka és szóbeszéd terjed rólad, amelyeknek nem sok alapja van. Hogy ki kezdte el terjeszteni, s ki volt, aki lelkesen meghallgatta az illetőt, az most már mindegy: a lényeg az, hogy egyesek „ferde” szemmel néznek rád, s ennek még az okát sem tudod. Kellemetlen helyzetbe kerültél, s valószínűleg önhibádon kívül. A legjobb lenne, ha konkrétan rákérdeznél arra, hogy miért viszonyulnak ilyen furcsán hozzád az emberek. Lenne, aki nagyon szívesen felvilágosítana a hallottakról. Ebben az esetben megcáfolhatnád ezeket az értesüléseket. Azonban most az a legcélravezetőbb, ha megvárod, amíg ezek a pletykák elveszítik az újdonság varázsát.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

„Eszelős” szerelem kezdi bontogatni szárnyait az életedben. Nem tudod egészen pontosan, hogy szerelmes vagy, vagy pedig csak az érzéki vágyak ragadtak el. Sokszor nagyon nehéz ezt a két érzést megkülönböztetni egymástól, s általában csak az idő dönti el, hogy valójában melyikben volt részünk. Ha csak a szexualitás dominál a kapcsolatban, arra nagyon hamar rá fogsz jönni: egyszerűen elveszíti varázsát ez a találkozás. Egy nap arra ébredsz, hogy mindent megkaptál már ettől a viszonytól, s hogy a továbbiakban már nem érdekel ez a kapcsolat. Egy dologra vigyázz: kezd a munkád rovására menni ez az érzelem, annyira lefoglalja minden percedet.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

Nagyon jó üzleti érzékkel áldott meg téged az ég, s ebben a szerencsés adottságban nagy szerep jut megérzéseidnek s intuitív oldaladnak, amely tulajdonságok nagyon jól jöhetnek egy üzleti tárgyalás során. Most még erősebben jelentkeznek ezek az adományok életedben, s tudatosan még rá is „erősíthetsz” egy kicsit. Ha figyelsz megérzéseidre, átsuhanó gondolataidra, akkor nagyon fontos információkat kaphatsz egy olyan világból, amely nem a racionalitáshoz kapcsolódik. Tőled egyébként sem idegen ez a gondolkodás, hamar rá fogsz érezni, hogyan kell használnod ezeket az erőket!






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Úgy érzed, hogy kapcsolataidban valami nem működik, de Te magad sem tudod, hogy valójában hol lehet a hiba. Olyan bizonytalan jelzéseket kapsz a külvilágból, hogy nem tudod „követni”, hogy mások hogyan éreznek irántad, milyen gondolataik vannak veled kapcsolatban. Ezért sok félreértés adódhat életedben, lehet, hogy csak egy hangsúlyon múlik, mégis „félrecsúszik” a kommunikáció. Ilyenkor pedig rengeteget gondolkodsz azon, hogy vajon mit rontottál el. Mégsem jössz rá a megoldásra, s marad a kellemetlen érzés benned: valami nem működik jól. Segíthetsz a helyzeten, ha arra törekedsz, hogy mindig világosan és pontosan fogalmazd meg gondolataidat.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Sok energiával rendelkezel ezen a héten, de nagy szükséged is van erre. Rengeteg munka vár rád, ami szinte felőrli egész lényedet. Az eredményeket tekintve biztos a siker, hiszen Te egyetlen részletet sem hagysz figyelmen kívül. Nem mindig számíthatsz gyors boldogulásra, ám hosszabb távon biztos, hogy Te vagy a „befutó”. Ezen a héten megnehezíti a dolgodat, hogy figyelmedet s erődet egyszerre két dologra kell koncentrálnod. A sok munka mellett egy kellemesebb élmény is várhat rád: részed lehet egy nagyon érzéki találkozásban, amely rendkívüli élményt nyújt neked. A kérdés csak az: jut rá időd és energiád?






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Ezen a héten nagyon kedvező erők uralják életedet, kellemes és örömteli epizódokat hoznak az életedben, s végre valóban úgy érezheted, hogy az élet napos oldalán jársz. Az említett szerencsés erők főleg családi életed köré csoportosulnak, de általában elmondható, hogy nagyon kedvező behatásokat élsz meg a külvilág részéről. Szerelmi életedben jöhet egy olyan találkozás, amely lelkedet felkavarja, s megérint téged testi és lelki értelemben egyaránt. Mégis megőrzöd a józan eszedet legalább olyan mértékben, hogy nem borogatod fel miatta eddigi, jól bevált értékrendedet, s életedet.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Környezetedből most nagyon zavaró, s bizonytalan hatásokat érzékelsz. Lehet, hogy szomszédságod, vagy esetleg távolabbi ismerőseid „áskálódnak” ellened titokban, mert nyíltan nem mernek konfrontálódni veled. Ezek az erők megzavarhatják életedet, mert nem adják meg neked a lehetőséget arra, hogy átlásd kapcsolati viszonyaidat, mindig van egy kis bizonytalansági tényező abban, ahogyan most környezeteddel érintkezel. Akár még családi viták is lehetnek a kialakult helyzettel kapcsolatban, lehet, hogy nem leszel egy véleményen pároddal, kedveseddel. Hiszen rá nem biztos, hogy vonatkoznak a felsorolt hatások, s valószínűleg egészen másképpen látja a dolgokat.






NYILAS (November 22. – December 21.)

Megszaporodnak életedben a konfliktusok, viták, sőt még a veszekedések veszélye is benne van a levegőben. Főleg családi életedet érintik a most érvényben lévő erők, s valószínűleg ennek oka az, hogy túl sok „kemény” hatást tapasztalsz a külvilágból, amit aztán otthon vezetsz le. Indulataid miatt bűntudat alakulhat ki benned, mostanában sokszor érzed azt, hogy nem vagy elég „jó” szülő, házastárs, s magaddal, mint munkaerővel sem vagy mindig elégedett. Felesleges saját magadat ilyen rossz fényben feltüntetned, mert ez a hozzáállás nem oldja meg a nehéz helyzeteket. Önbizalommal, pozitív gondolatokkal sokkal többre mész!






BAK (December 22. – Január 20.)

Híres határozottságod, „keménységed” most kissé háttérbe szorul, s előtérbe kerül érzékeny éned, amelyet bizony nem sokszor mutatsz meg a környezetedben élőknek. Most viszont – akik odafigyelnek rád – megpillanthatják egy másik arcodat is. Méghozzá azt, amelyik igazán szeretetreméltóvá, s emberivé tesz téged. Lehet, hogy elcsodálkoznak azon, hogy ez a határozott, rendkívüli tartással rendelkező ember milyen kedves és gyermeki is tud lenni. Használd ki a lehetőséget, s hívd elő tudatosan rejtett tulajdonságaidat, mutasd meg olyan sokáig titkolt arcodat. Ezzel tiszteletet vívhatsz ki magadnak a körülötted élő emberekből.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Ezen a héten megerősödnek intellektuális képességeid, s még saját magadhoz képest is szokatlanul jó és új ötletek jutnak eszedbe, amelyeket munkád során is hasznosíthatsz. Szerelmi életedbe is szeretnél némi színt vinni, s olyan vágyaid lesznek, amelyek szokatlanok, s egészen izgalmasak. Nehézséget jelenthet, hogy partnered nem túl fogékony ezekre az ötletekre, jobban szeretné a megszokott keretek között tartani a kapcsolatot s szexuális életeteket. Így lehetséges, hogy vágyaid csak vágyak maradnak, s nem teljesednek be a fizikai valóságban. Gondolj arra, hogy mindent még Te sem kaphatsz meg életed során!






HALAK (Február 20. – Március 20.)

A pénzügyek miatt lehet egy-két vitás helyzet életedben, méghozzá a családi élet területén. Lehet, hogy nem egyezik meg a véleményetek abban, hogy pénzeteket milyen ügyekre kellene fordítani. Ebből az is következik, hogy terveiteket nem tudjátok nehézségek nélkül finanszírozni, s bizony rangsorolni kell, fontossági sorrendet kell állítanotok. Azonban a rangsor felállításában véleménykülönbségek lesznek a családon belül, s itt elkerülhetetlen a kompromisszum, mindenkinek áldozatot kell hoznia, meg kell nyirbálnia vágyait. Azonban pont attól működőképes egy család, hogy nem csak egy ember érdekeit szolgálja, hanem mindenkiét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top