nlc.hu
Sztárok

Meghalt Jackie Stallone

Meghalt Jackie Stallone, Sylvester Stallone édesanyja

Elhunyt 98 éves korában Sylvester Stallone édesanyja, Jackie Stallone, akit színész fia mindig a tenyerén hordozott.

98 éves korában meghalt Jackie Stallone, a színész Sylvester Stallone édesanyja. A szomorú hírt másik fia, Frank Stallone tudatta a közösségi oldalán. Jackie-t álmában érte a halál, ahogy szerette volna, írta.

„Nehéz volt őt nem szeretni, nagyon feltűnő egyéniség volt. (…) Az esze úgy vágott, mint a borotva, még halála napján is. (…) Most már sosem hívhatom fel, és nem üvöltözhet velem, hogy miért nem házasodtam meg soha. Mindannyian szerettük őt, örökké fog hiányozni”

 

– írta Frank Stallone az Instagramon, hozzátéve, hogy könnyekbe és borba fojtja a bánatát, mert ha valakit 70 után elveszítesz, az nagyon nehéz és szomorú.

Jackie Stallone háromszor ment férjez, három fia és egy lánya született: Tommy, Sylvester, Frank és Toni Ann, aki 2012-ben meghalt. Hét unokája és három dédunokája volt. Frank Stallone szerint testvére, Sylvester egész életében úgy bánt az édesanyjával, mint egy királynővel.

Az asztrológusként is tevékenykedő asszony szervezőként a női pankrációban is közreműködött, 2005-ben pedig a brit Celebrity Big Brotherben volt egy rövid, de emlékezetes szereplése.

(Sky News)

(Kiemelt kép: PopularImages / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top