nlc.hu
Sztárok
Ma 55 éves Julianne Moore és Daryl Hannah is, de micsoda különbség!

Ma 55 éves Julianne Moore és Daryl Hannah is, de micsoda különbség!

Mindketten ma ünneplik az 55. születésnapjukat, és bár sok a hasonlóság, valahogy Julianne Moore-t és Darly Hannah-t mégsem jut eszünkbe egy napon emlegetni.

Csak az elmúlt évben mindkét színésznő azonos mennyiségű szerepet vállalt: Julianne Moore nagyjából 17 filmben bizonyíthatott, míg Daryl Hannah összesen 16 filmet vállalt el. De ha csak az elmúlt évet emlegetjük, amikor a vörös színésznő csaknem minden filmes díjat besöpört – többek között az Oscar-díjat is Julianne Moore kapta –, akkor már érthető, hogy miért ő kerül ki győztesen minden összehasonlításból.

Mindkét színésznő remek formában van
Mindkét színésznő remek formában van

Igen, valahogy az ugyanazon napon születettetek időről időre össze szokták hasonlítani, és a jelek szerint senki sem Daryl Hannah-t tartja jobbnak. Főleg azért, mert a ma 55 éves színésznő már jó ideje plasztikáztat, és szépen lassan eltorzult az arca. Talán éppen ezért a rendezők sem rá gondolnak, amikor szereplőket válogatnak, hiszen Hannah arca lassan semmilyen érzelmet nem képes kifejezni. 

55 éves Julianne Moore és Daryl Hannah is, de micsoda különbség!

Miközben Daryl Hannah a letartóztatásával kerül címlapokra, vagy a rossz ruhaválasztásaival, addig a vele egyidős kolléganőjénél más a helyzet. Julianne Moore nem a villantások miatt vagy az újabb arcplasztikájával kerül a címlapokra, hanem rendre a filmjeivel. Az elmúlt évek egyik kasszasikerében, az Éhezők viadalában Julianne Moore kulcsfigurát alakít, és minden vörös szőnyeges eseményen kivívja az elismerést a külsejével. Talán szerencsésebben is öregszik, mivel a ráncai alig észrevehetőek.

Miközben Julianne Moore esetében, ha megfeszülsz sem találod ki a korát, Daryl Hannah-t mindenki idősebbnek gondolja, mint amennyi. Galériánkba összeszedtünk a két színésznőről képeket az elmúlt egy évből.

Darly Hannah elmúlt egy évéből nehezebb volt képeket találni:

Megnézem
Összes kép (1)

Julianne Moore esetében viszont az okozta a nehézséget, hogy melyikeket válogassuk be: 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top