nlc.hu
Aktuális
Nem fogyunk ki a karácsonyi ajándékötletekből

Nem fogyunk ki a karácsonyi ajándékötletekből

Ha még mindig tanácstalan vagy, olvasd el cikkünket! Hadd segítsünk!

                             A Mandala élmény ajándék tökéletes választás karácsonyra!

Ajándékozz luxus törődést, mely életre szóló élményt kínál minden érzéknek! Egy kényeztető masszázs és a kikapcsolódás öröme egyetlen utalványba rejtve! Válaszd ki személyre szabottan barátaidnak, kollégáidnak a legmegfelelőbb keleti és nyugati technikát, vagy varázsold el szüleidet egy egzotikus spa csomaggal. Nyűgözd le kedvesedet egy ajándékkal, amiről mindig is álmodott! Lépjetek be kéz a kézben a kényeztetés és romantika SPA világába és kapcsolódjatok ki a nyugalom szigetén!

Karácsonyi ajánlatainkkal mindenki arcára mosolyt csalhatsz, hiszen a Mandala utalvány belépő egy csodás világba, ahol az álmok valóra válnak! A Mandala Day Spaban mesés élmények várnak az év minden napján, hiszen nálunk minden apró részlet a tökéletes és kompromisszumok nélküli luxus gondoskodásról és Rólad szól!

Részletekért érdeklődj a Mandala Day Spa elérhetőségein, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Telefon: +36 1 491 0078
E-mail: info@mandaladayspa.hu
weboldal: www.madaladayspa.hu
webshop: http://www.mandaladayspa-ajandek.hu

                            Ajándékozz tökéletes pihenést luxus ágyneműhuzatban!

 

Azon elmélkedsz, hogy drága, de jó minőségű ágyneműt vásárolj vagy beéred a szupermarketben kapható olcsó ágyneművel? Olvasd el ezt a cikket, elmondjuk, miért válassz inkább minőségi ágyneműhuzatot.
Minőségi ágyneműhuzatban mindenki jobban érzi magát
Ez pedig nem csak duma. A minőségi ágyneműhuzataink pamut szaténból készültek, amely a sima szaténnal ellentétben tökéletesen testhez simul és szó szerint simogat. Ráadásul a szupermarketben kapható ágyneműhuzat már az első mosás után veszít a színéből és bolyhosodik.

A minőségi anyagból készült ágyneműhuzattal ez nem történhet meg.  
Szebbnél szebb tulipános, rózsás és levendulás ágyneműhuzatok széles választékából válogathatsz kedvedre, a siker biztos lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top