Egyrészt mert nem kell méregetni és adagonként kikevergetni, hanem sitty-sutty, összepakolom egy tálba a hozzávalókat és indulhat a banzáj. Amire szükséged van a kuglófhoz, hogy spórolj az erőddel, egy konyhai robotgép, de kevertem már ki a kuglófot ennek híján fakanállal is. Azt mondom, ha nem megterhelő, és nincs, szerezz be egyet, mert akár már 2 ezer forintért is utánad vágják.
Szóval ez az a tészta, aminek mennyei íze és illata van, bármit beleszórhatsz, amit szeretsz, és bármilyen formában jól mutat, mert nem folyik szanaszét, hanem gyönyörűen egybemarad. A kuglóf sűrűbb állagú, mint a piskóta, de ha valamihez nagyon hasonlítani akarom, akkor az. Mielőtt a hozzávalókat összekeverem, 180 fokra kapcsolom a sütőt.
A folytatásért kattints az Illúzió caféblogra!