Horoszkóp

A nagy egészséghoroszkóp 2016-ra

A 2016-os év asztrológiailag elég rázós lesz. 4 rizikós időszak látszik: nagyjából márciusban, júniusban, szeptemberben és október–novemberben. Ezt azért jó előre tudni, mert ezekben a hónapokban különösen fontos, hogy mindenki vigyázzon az egészségére. A prevenció ilyenkor is hatásosabb és olcsóbb. Nézzük sorban, hogy melyik jegy mire számíthat 2016-ban!

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 márciusában egy olyan keresztet rajzolnak az égre a bolygók, ami a Kos szülöttek egészsége szempontjából cseppet sem kedvező. A Szűz Jupiter azt jelzi, hogy elsősorban az emésztésre kell odafigyelniük. Egyrészt kapkodás nélkül kellene enniük, másrészt több gabonát és nyers zöldséget-gyümölcsöt. Ha ezt nem tartják be, akkor egy csomó energiájukat el fogja vonni a szervezetük arra, hogy megeméssze a bevitt ételt. Olyan ez, mintha rossz minőségű üzemanyagot töltenének az autójukba. Ez megismétlődik júniusban és augusztusban. Jó hír, hogy az április és május szuper lesz. Szóval helyreáll az egyensúly.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016. április közepétől május végéig lesz egy ún. föld-háromszög az égen. Ez a lehető legjobb hír a Bika szülötteknek. Pont a születésnapjuk közelében szuper fényszöget kapnak a Plútótól és a Jupitertől. Az utóbbi a Nagy szerencse bolygója, ami életörömmel tölti fel őket. Szeptemberben Jupiter átlép a Mérleg jegyébe, és innentől egészen év végéig próbára teszi a Bikákat. Sok munka és sok idegeskedés vár rájuk. Ez egészségkárosító, kivéve ha megőrzik a higgadtságukat. Most a friss levegő, a természet és a mozgás a legjobb “gyógyszer”. Minél több időt töltenek a szabadban, annál egészségesebbek lesznek.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 nem lesz könnyű az Ikrek szülöttek számára. Háromszor lesz olyan bolygókereszt, ami megnehezíti a dolgukat: márciusban, júniusban és augusztusban. Különösen a júniusi konstelláció viselheti meg a párkapcsolatukat, a családi békéjüket, a karrierjüket, vagyis őket magukat. Nincs mese: nagyon kell vigyázniuk magukra. Az elmúlt évek során meg kellett tanulniuk, hogy mivel tudnak a leggyorsabban kikapcsolódni és feltöltődni: olvasással, sporttal, barátokkal stb., és ezeket azonnal “be kell vetniük”. Jó hír, hogy január–februárban és egész júliusban a Skorpió Mars “főnixmadarat” csinál belőlük = feltámadnak.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerencsére 2016-ban a Rák szülöttek számára csak az ősz látszik rizikósnak. Szeptember közepétől november végéig mutatnak a bolygók nehézségeket. Ekkor nagyon új élethelyzetbe kerülhetnek, ami megviselheti érzékeny lelküket. Változhat a munkájuk, a párkapcsolatuk és az otthonuk is. Pont azok a sarkalatos dolgok, amelyektől biztonságban érzik magukat. Pedig a változás a fejlődés jele, és így elkerülhetetlen. Vigyázniuk kell még magukra júniusban is. Ekkor a szélsőséges meleg és hideg időjárás váltakozása teszi próbára a szervezetüket. Ha rétegesen öltözködnek, és kerülik a légkondit, megelőzhetik a meghűlést.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 nagy nyertesei az Oroszlánok: kimaradnak azokból a konstellációkból, amelyek egészségügyi gondokat mutatnak a többieknek. Tavasszal kimondottan jó erőben lesznek. Ezt meg kell őrizniük. A kondíciójukra ügyeljenek, és minden nyavalya elkerüli őket. Nyáron, a születésnapjuk környékén csak a kánikula okozhat problémát. Mivel ez nem újdonság, már tudják, hogyan védekezzenek a hőség, a kiszáradás és a leégés ellen. Egyetlen időszak van, amikor jobban kell vigyázniuk az egészségükre: szeptember közepétől november végéig. Ekkor egy méregtelenítés, illetve a rossz szokások letétele válik aktuálissá. Fogyó holdnál ez könnyű lesz.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016-ban három “veszélyes” időszak lesz a Szűz szülöttek egészsége szempontjából: márciusban, júniusban és augusztusban. Valójában ezekben a hónapokban olyan zsúfolt lesz az életük, hogy csak kapkodják a fejüket. Nem sok idejük lesz lustálkodni, ill. feldolgozni a történteket. Ez az, ami megviselheti őket. Már évek óta tapasztalják, hogy felgyorsult a világ. Aki ehhez nem képes alkalmazkodni, az kidől a sorból. A Szűz szülöttek elég okosak ahhoz, hogy értsék, mi zajlik, és tudják, mi az ellenszer: egészséges táplálkozás, egészséges gondolatok és egészséges életvitel. Ez utóbbiba a sportnak is bele kell férnie.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 vízválasztó lesz a Mérleg szülöttek életében. Szeptemberig energiaszintjük nem lesz a topon. Sokszor érezhetik magukat fáradtnak, nyűgösnek, öregnek. Ennek ellenszere három dolog: friss levegő, jó társaság és sok-sok nyers gyümölcs-zöldség. Ezekből készítsenek “koktélt” maguknak, és fittek maradnak! Szeptemberben Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Mérleg jelébe. Vagyis melléjük áll a szerencse. De ez hízást is hozhat. Kerülniük kell a nassolást és az éjjeli étkezéseket. Ősszel, november végéig magánéleti ügyek okozhatnak fejtörést, ami megint csak az egészségük rovására mehet. Vigyázzanak magukra!

Még több előrejelzés 2016-ra:

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Skorpiók elpusztíthatatlanok, mert főnixmadárként képesek bármikor feltámadni. 2016 szuper év lesz nekik. Bolygójuk, a Mars, január–februárban és június–júliusban a Skorpió jelében jár, ami erősíti őket és az immunrendszerüket. Nyáron egy ún. víz-háromszögben elemükben lesznek. Ez könnyelművé teheti őket. Tartózkodniuk kell mindenféle szélsőségtől: túl hideg italok, túl sok napozás, túl intenzív sport, túl kemény koplalás. Amint megtalálják a helyes mértéket, testük és lelkük is egyensúlyba kerül. Ettől a közérzetük, a hangulatuk és a munkabírásuk is csodálatos lesz. Erre minden esélyük meglesz 2016-ban.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016 nem lesz a Nyilas szülöttek kedvenc éve. Három bolygókereszt mutat nehézségeket: márciusban, júniusban és augusztusban. Valójában nem az egészségükkel lesz baj, hanem a munkahelyükön lesznek hatalmas változások. Főnökök jönnek-mennek, költözhet a cég és/vagy munkahelyet váltanak a Nyilasok. Ezek megviselhetik őket. Pedig ha lazán állnak hozzá, akár doppingszerként is hathatna az új helyzet. Szóval minden hozzáállás kérdése. Vegyék elő a játékos, kihívást kereső énjüket, és könnyebb lesz minden! Mire jön a születésnapjuk, minden elrendeződik, és jön a “szüret”. Év végére visszanyerik a lelki egyensúlyukat.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016-ban a Bakok többször küszködhetnek apró, bosszantó megfázással: márciusban, júniusban és augusztusban. A szeles, változékony időjárás lesz ennek az oka. Vagyis egyszerű a védekezés: mindig az aktuális időjárásnak megfelelően öltözzenek! Április közepétől május végéig kirobbanóan jó formában lesznek. Ez az egészségükre is pozitívan hat. Szeptember közepétől november végéig kell vigyázniuk magukra. Itt nem az egészségükkel lesz gond, hanem azzal, hogy egyszerre két helyen akarnak helyt állni. A karrierjük és a családjuk is egész embert kíván. A megoldás: mindig csak arra koncentráljanak, ami előttük van!

Még több előrejelzés 2016-ra:

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2016-ban a Vízöntő szülötteknek nem lesz okuk panaszra. Főleg ha körbenézve látják, hogy a többiek mennyi nehézséggel küszködnek. Szeptemberig a hangsúly az egészséges táplálkozáson van. Több irányzat közül válogathatnak. Lássák be, hogy megkönnyíti a dolgukat, ha valamilyen elvet, ideát, elméletet tesznek az étkek összeállítása mögé! Fontos, hogy lehetőleg ne hőkezeljék hosszan az ételt! Sőt legjobb lenne minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt beletenni az étrendbe. Szeptembertől Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsés időszakot ígér. Innentől minden tisztábban és olajozottabban fog menni. 

Még több előrejelzés 2016-ra:

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Alapvetően nem az egészségükre kell vigyázniuk a Halak szülötteknek, hanem a szeretteikre. Három zűrös időszak várható 2016-ban: márciusban, júniusban és augusztusban. Ezek közül a június viselheti meg őket a leginkább. Ekkor egy szabályos kereszt lesz az égen, ami azt jelenti, hogy életük több területén egyszerre lesz valami, ami látszólag döntést igényel. Pedig valójában mindenki tudja, és teszi a dolgát anélkül, hogy Halaknak rá kellene “mennie”. Szóval idegeskedés helyett várjanak, és vonják be azokat, akiket szeretnek, és akikben megbíznak! Ha ez sikerül, az egészségük se szenved csorbát.

Még több előrejelzés 2016-ra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top