Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg pulykamellfilé (4 vastag szelet)
15 dkg Camembert sajt
12 dkg dióbél
panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
sütéshez olaj, só, őrölt fehér bors, áfonyalekvár
Elkészítése:
A megmosott pulykamellszeletekbe keresztben zsebet vágunk, amelybe a szeletelt sajtot és a durvára vágott diót betöltjük.
A húst a bevágásnál összenyomjuk, hagyományos módon panírozzuk, majd bő olajban aranybarnára sütjük. Papírtörülközőre szedjük ki, hogy leitassuk róla a felesleges zsiradékot. Az áfonyalekvárt felforrósítjuk és a keresztben ferdén elvágott pulykaszelet mellett vagy külön tálkában tálaljuk.
Egy adag kalciumtartalma: 270 mg
Játssz velünk és nyerj pihentető hétvégét Kehidakustányban!