Család

Törött üveggel szúrta nyakon párját a 39 éves nő

Megölte az élettársát a bajai nő. A rendőrség vádemelést javasol.

Egy 39 éves nő ment be 2015. szeptember 4-én 19 óra 30 perc körüli időben a Bajai Rendőrkapitányságra. Elmondása szerint korábban szóváltásba keveredett élettársával, akit otthonuk kertjében többször fejbe ütött egy üveggel, és feltehetően meghalt. A helyszínre kiérkező rendőrök megtalálták a 44 éves férfi holttestét.

A nyomozás során kiderült, hogy a nő előre kitervelte a bűncselekményt. Élettársát leitatta, majd az eszméletlen férfit több alkalommal egy téglával majd a vodkás üveggel fejbe ütötte, ezt követően a törött üveg darabjával nyakon szúrta a sértettet – írja a police.hu.

S. Árpádné ellen – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top