nlc.hu
Gasztro
Krumplipüré chipsből

Horror a konyhában: chipsből készített krumplipürét

Kiverte a biztosítékot a TikTok-szakács azzal, hogy zacskós chipsből készített krumplipürét.
Krumplipüré chipsből

Újabb merényletet követett el a konyhában az Eli nevű TikTok-felhasználó, aki saját magát csak a leggonoszabb szakácsnak nevezi, és arról lett ismert, hogy mindenféle gusztustalanságot csinál főzés címén.

Legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy chipsből készített krumplipürét, vagyis inkább mondjuk úgy, valamilyen amorf masszát.

Vizet forralt, aztán beletett több zacskó Lay’s chipset, majd amikor pépessé változott a kutyulmány, az egészet leszűrte. A főzővízből azért félretett egy keveset, és mint egy felest, megitta. A megfőtt chipset végül megszórta reszelt sajttal és füstölt paprikával.

@elis_kitchen

signature cheesey mashed potatoes

♬ original sound - Eli

A videót eddig több mint 800 ezerszer látták, a kommentelők pedig szörnyülködtek a látványtól. Volt, aki azt írta, hogy egyetlen netes videó sem okozott neki ekkora fájdalmat még, egy másik hozzászóló szerint pedig az egész olyan volt, mintha valamilyen illegális tartalmat nézne.

A legviccesebb kommentelő azt írta: „Oké, őrült a recept, de miért vett kis zacskós chipset normál helyett?”

(Metro)

(Kiemelt kép: TikTok/elis_kitchen)

Így csinálj egy rendes krumplipürét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top