Ugyan a feketecsalán nem hétköznapi hozzávaló, itthon is beszerezhető. Ha mégsem sikerül, vagy nem akarsz vele bajlódni, vagy nem akarod algalapokkal, norikkal helyettesíteni, anélkül is isteni lesz, ígérjük.
Erre lesz szükséged a sertésszusihoz:
- 12 vékonyra szeletelt sertéskaraj
- 8 félbevágott feketecsalán- (pirella) levél
- reszelt sajt
- 10 fürjtojás
- só, bors
- 3 evőkanál liszt
- 1 tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
- citrom
- gyalult káposzta
Tegyük a csomagolóra a sertésszeleteket, és sózzuk, borsozzuk őket. Helyezzük rá az egyik végére a feketecsalán-leveleket, a levelekre a reszelt sajt felét, majd a főtt fürjtojásokat. Ezután a csomagoló segítségével tekerjük fel a töltött sertéshúst. Hempergessük meg lisztben, tojásban és zsemlemorzsában, és süssük őket ropogósra, aranybarnára 5-7 perc alatt. Ha elkészültünk, vágjuk fel a tekercseket, és tálaljuk a káposztával. Gyönyörű és isteni! Ki kér belőle?
Crispy Pork and Cheese “Sushi Rolls”
Crispy Pork and Cheese “Sushi Rolls”Full recipe: http://taste.md/1Tcscgw
Közzétette: Tastemade – 2016. március 5.