nlc.hu
Sztárok
A 30-as éveidben soha nem állsz le!
A bőrödnek miért kellene?

A 30-as éveidben soha nem állsz le!
A bőrödnek miért kellene?

Rövid éjszakák, kevés, nyugtalan alvás, ez mind meglátszik bőrödön. A Clarins Laboratóriuma megvizsgálta az alvás hiánya okozta káros hatásokat a bőrre, és felfedezték, hogy a kevés alvás felelős az apró ráncok kialakulásáért. Az éjszaka az az időszak, amikor a testen kívül a bőr is harcba száll a stressz okozta negatív hatásokkal szemben.
A bőrödnek miért kellene? ” src=”https://nlc.p3k.hu/data/cikk/17/169602/7.jpg” alt=”A 30-as éveidben soha nem állsz le!
A bőrödnek miért kellene? ” align=”middle” />

A Clarins Laboratórium felfedezte és a Multi-Active éjszakai krémben felhasználta az organikus kaliforniai pipacs különleges tulajdonságát, mely éjszakára becsukódik, hogy regenerálja magát. Kivonata segít ellensúlyozni a rövid éjszakák és a nyugtalan alvás káros hatásait, helyreállítja a lecsökkent antioxidáns-védelmet és serkenti a kollagéntermelést.

A bőr kipihentebb. Ébredéskor simábbnak és tónusosabbnak látszik.

A 30-as éveidben soha nem állsz le!

Fullasztó a városban?

Minden Multi-Active bőrápolóban megtalálható a Clarins exkluzív levegőszennyezés ellen védő komplexe, amely egy forradalmi összetevő, amit először 1991-ben fejlesztettek ki annak érdekében, hogy felvegye a harcot a levegőszennyeződés okozta korai bőröregedéssel és a ragyogás elvesztésével szemben.

A 30-as éveidben soha nem állsz le!
A Clarins Multi-Active termékcsaládját az elfoglalt, 30-as éveiben járó nőnek fejlesztették ki, hiszen bőre legnagyobb ellensége a kevés alvás és a stressz.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top