nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szerelmes húsvét vár rád?

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szerelmes húsvét vár rád?

A húsvéti hétvége sokféle változással kedveskedik nekünk. Ez az időszak segít felébreszteni benned a szerelmet, és segít felébreszteni benned a csodákba vetett hitet is. Lehet, hogy nem pont úgy alakul a hosszú hétvégéd, ahogyan tervezted, de az biztos, hogy számtalan helyzetben tapasztalhatod meg a szeretet gyógyító, felemelő erejét és mély békéjét.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha csak egy kívánságod lehetne, mi lenne az? Ha csak egy kívánságod lehetne, ki mernéd-e azt mondani a szerelmednek, vagy inkább eltitkolnád azt? Fontos, hogy megértsd: a hosszú hétvége a kommunikációról szól, arról, hogy végre beszéljetek, hogy végre megnyissátok a szíveteket egymás felé, és nyitott szívvel, bátran, szabadon vállaljátok fel a szerelmeteket.

Bőség: Rengeteg lehetőséged van arra, hogy megajándékozz másokat. Ráadásul most nagyon szívesen is ajándékozol meg másokat. Nagyon szívesen osztod a szeretetcsomagjaidat, ezért jó ötlet magadnál tartani néhány csokitojást. Ezekből nyugodtan adhatsz a barátnőidnek, a családtagjaidnak és persze a környezetedben lévő gyerekeknek.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy szívesen mondod meg a szerelmednek, hogy mit kell tennie szerinted. Úgy tűnik, hogy nagyon szívesen befolyásolnád őt, és pusztán a saját érdekében vagy a kapcsolatotok érdekében rávennéd valamire. Fontos, hogy tudd: a legjobb módszer erre az, ha őszintén, nyíltan beszélsz a szerelmeddel. Ha tudja, mit vársz tőle, ha tudja, mire van szükséged, akkor ő nagyon szívesen megadja ezt neked.

Bőség: Könnyedén keveredhetsz olyan nagyobb kiadásokba, amelyeket nehezen vagy egyáltalán nem vallasz be másoknak. Természetesen titkolhatod a kiadásaidat, de fontos, hogy tudd: idejében érdemes segítséget kérned. Tehát ha úgy érzed, talán szükséged lesz egy kis segítségre, akkor jobb azt most rögtön elintézni és nem várni vele tovább.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy a húsvéti hétvégén egyenlő részt kapjanak belőled a gyerekek és a szerelmed is. Talán úgy érzed, hogy ez a három nap a gyerekekről, a családról szól majd neked. Ez részben igaz is, de a szerelmedről sem szabad megfeledkezned. Fontos, hogy legalább egy napot a háromból a szerelmednek, a szerelmetek újraélesztésének szentelhess.

Bőség: A kedvességed szó szerint kifizetődik a hétvégén. Most minél kedvesebb vagy az emberekkel, annál csodálatosabb, annál szeretettelibb és annál nagyszerűbb események történnek veled. Még az is lehet, hogy a mosolyod komoly valutává válik, és egy-egy mosollyal kifizethetsz néhány apróbb elintéznivalót. Épp azért a következő napokban nyugodtan szórd a mosolyod mindenkire, akivel csak találkozol.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A húsvéti hétvégén boldogságkutatónak csapsz fel: most arra próbálsz rájönni, hogy mi a boldogság. Arra próbálsz rájönni, hogy mi kell ahhoz, hogy boldogok lehessetek a szerelmeddel, és azt veheted észre, hogy nem a helyszínen, a körülményeken vagy a lehetőségeken múlik. Amikor éppen boldog vagy, akkor minden körülménytől függetlenül (vagy épp ezek ellenére) vagy boldog. Mert a boldogság egy képesség.

Bőség: A boldogság kérdésköre olyannyira leköt, hogy észre sem veszed: lehetőséged lenne arra, hogy igent mondj egy anyagilag nagyon kedvező ajánlatra. Ha mégiscsak észreveszed ezt az ajánlatot, érdemes végiggondolnod, és felelősségteljes felnőttként döntést hoznod. Lehet, hogy eleinte több lemondással, munkával jár ez az ajánlat, de végül minden rendeződik majd.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmeddel ezen a hétvégén új alapokra fektethetitek a kapcsolatotokat. Sok újféle megállapodás születhet meg közöttetek, hiszen ezek a napok alkalmasak arra, hogy átgondoljátok, újratervezzétek az életeteket. Most olyan megállapodások születhetnek közöttetek, amelyek segítenek megoldani azokat a hétköznapi, apró-cseprő problémákat, amelyek eddig megkeserítették a mindennapokat.

Bőség: Sokkal többet adhatsz másoknak, mint ahogyan azt gondolnád. Lehet, hogy látszólag most éppen te vagy az, aki mások segítségére szorul – és ha így érzed, kérj és fogadj is el segítséget. De közben azt se felejtsd el, hogy rengeteg embernek tudsz te is segíteni. Azt se felejtsd el, hogy rengeteg olyan értékes tudásod van, amelyekre másoknak szüksége lehet.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokan talán azt gondolják, hogy nem vagy túlzottan szerelmes típus. Semmi sem áll távolabb az igazságtól, hiszen mostanában azt figyelheted meg magadon, hogy egyre több érzelemvezérelt döntést hozol, és egyre inkább a szíved veszi át az irányítást. A szíved pedig ragaszkodik a boldogsághoz. Ragaszkodik ahhoz, hogy az életnek szép élmények sokaságából kell állnia.

Bőség: Néha olyan képeket vetítesz magad elé a bőséggel, pontosabban annak hiányával, a szegénységgel kapcsolatban, amely képek megrettenthetnek, de ezek a lehető legteljesebb mértékben alaptalanok. Fontos, hogy a hétvégén felismerd: félelmeid csak arra jók, hogy visszafogd magadat, és “sakkban tartsd” magadat a fejlődés helyett.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal többen és sokkal jobban szeretnek, mint ahogy azt el tudod képzelni. Számodra hihetetlenül fontos, hogy szeretetet kapj és adhass a hétvégén. Az is fontos, hogy most ne csak a szavak bizonygassák a szeretetet, de a tettek, a gesztusok is arról árulkodjanak. A legjobb az lenne, ha a családod és a barátaid egyaránt mély szeretettel vennének körül a hétvégén. Ehhez a legegyszerűbb út az, ha te is szeretettel veszed körül őket.

Bőség: Pénzügyekben érdemes hallgatnod egy idősebb rokonodra. Lehet, hogy a tapasztalatai nagy részét még egy teljesen más világban, teljesen más fogalmi keretek között szerezte, de a következtetései, a megállapításai teljesen helytállóak. Épp ezért érdemes elbeszélgetned vele arról, hogy valójában mit kellene tenned pénzügyekben.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem kell mindig igazadnak lennie. Nem kell mindig neked kimondanod az utolsó szót. A háromnapos hétvége remek alkalmakat kínál arra, hogy gyakorold a szeretetteli elfogadást. Nem azt mondom, hogy semmiben se ragaszkodj a véleményedhez! Sőt! Nyugodtan ragaszkodhatsz a véleményedhez, és nyugodtan engedhetsz a kedvesednek akkor is, ha ez esetleg nem egyezik meg a véleményeddel.

Bőség: A húsvét neked is ajándékokat tartogat, nemcsak a gyerekeknek. Persze lehet, hogy ezek az ajándékok most olyan formában érkeznek, amilyenre nem számítasz. Fogd fel úgy az egészet, mint egy kicsomagolásra váró ajándékot. Lehet, hogy kívülről még nem az, amire vágysz, de biztos lehetsz benne, hogy belül valamilyen értékes dolog vár rád.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Szívesen töltöd az idődet a szerelmeddel, húsvétkor azonban nem lesz annyi időtök egymásra, mint ahogyan azt szeretnétek. Húsvétkor talán kicsit több a kötelezettség, talán kicsit több az előre megszervezett program, és egy kicsit kevesebb a spontaneitás. Pedig a spontaneitás és a szokatlan programok azok, amelyekre a legnagyobb szükségetek van ahhoz, hogy mindketten kisimuljatok a hétvégén.

Bőség: Oszd meg, amid van, és sokkal többed lesz. Igen, tudom, hogy ez a matek nem az a matek, amit az iskolában tanultál. De talán ez nem is baj. Talán az nem is baj, hogy a húsvéti hétvégén egy kis szeretetmatekot tanulsz a gyakorlatban, azaz megtapasztalhatod, hogy ha adsz, akkor végül mindig neked lesz több.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Talán egy kicsit visszafogottabb leszel a hétvégén a szokásosnál. Lehet, hogy most úgy érzed, hogy egy kicsit a háttérbe kell lépned, hogy másvalaki a családból előtérbe kerülhessen. Fontos, hogy tudd: a boldog párkapcsolatnak az a titka, hogy nem legyőzni akarjátok egymást, hanem felemelni. Ahelyett, hogy a szerelmedet előtérbe engeded, inkább emeljétek egymást magatok mellé.

Bőség: Lehet, hogy nem kellene mindent elfogadnod, amit a hétvégén mások mondanak a pénzügyekről. Ugyanakkor nem is kellene minden pénzügyi döntést egyedül meghoznod. Nyugodtan keresd az arany középutat, azt az állapotot, amikor sok közös megbeszélés és közös érvek, ellenérvek keresése után a te vezetéseddel, de másokat meghallgatva születik meg a döntés.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valójában a világban nagyon kevésféle esemény zajlik. Olyan, mintha folyton egymás forgatókönyveit másolnánk, és folyton olyan helyzetekbe kerülnénk, amelyekben már voltak előttünk a rokonaink és a barátaink. A húsvéti hosszú hétvégén kinek a forgatókönyvét másolod, és mit másolsz belőle? Mi az, amit talán máshogy kellene csinálnod, mint ahogyan ő csinálja?

Bőség: Fontos, hogy ne hidd azt: neked már nem is számít a bőség. Ne gondold azt, hogy ezen már túl vagy, vagy hogy a pénz olyasmi, amivel (ilyen-olyan) okokból nincs dolgod. Talán mostanában egy kicsit hajlamos vagy feladni azt a hitedet, hogy te is élhetsz saját magad teremtette bőségben és anyagi biztonságban. A húsvéti bőségüzenet ez a számodra: ne add fel a csoda előtt néhány perccel.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fogadd el: az élet szeret téged. Fogadd el: a szerelmed imád téged. Mostanában hajlamos vagy a kishitűségre, és hajlamos vagy arra, hogy mindenféle mondvacsinált kifogásokkal aknázd alá a párkapcsolati boldogságodat. A húsvéti hétvége csodálatos energiákkal támogat téged abban, hogy új életre szüless te magad is. Most megváltozva, megújulva új életre kelhetsz, és meglelheted végre a szerelmi boldogságodat is.

Bőség: Van egy csomó anyagi félelmed, amelyek évekkel ezelőtti gyökerekből táplálkoznak. Van egy csomó anyagi félelmed, amelyek gyökere olyan valótlan félelem, amelyeken túl kellene lépned végre. Ehhez a túllépéshez csodálatos lehetőséget kapsz a húsvéti hétvégén, amikor megtapasztalhatod, hogy valójában már minden olyan helyzetet meg tudsz oldani, amit régen rendszeresen elcsesztél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top