nlc.hu
Család
Postára adta macskáját egy nő

Postára adta macskáját egy nő

A macskák szeretnek dobozokba bebújni szunyókálni kicsit. Ez lett egy sziámi macska veszte is.

A Cupcake névre hallgató macska remek ötletnek találta bebújni abba a dobozba, amibe a gazdája, az Angliában élő Julie Baggot feladásra szánt DVD-ket csomagolt. A sziámi erről persze mit sem tudott.

Nagy lehetett a meglepetése, amikor arra ébredt, hogy a doboz le van zárva, ő pedig úton van – valahová. Mint később kiderült, több mint 300 kilométerrel távolabb, Nyugat-Sussexbe kézbesítette a posta, nyolc nappal később. Szegény macska addig étlen-szomjan volt a dobozban.

A társaság jobb oldali tagja a nagy utazó
A társaság jobb oldali tagja a nagy utazó

Mikor a címzett nagy megdöbbenésére felfedezte a súlyosan kiszáradt állatot, azonnal orvoshoz rohant vele. Mivel Cupcake-ben szerencsére volt mikrocsip, gyorsan megtalálták a gazdáját, aki mindeközben kétségbeesetten kereste a macskáját, és majdnem elhajította a telefont, amikor felhívták a hírrel.

A viszontlátás igazán meghatóra sikerült. Cupcake ma már ismét otthon van, macskatársai és szerető gazdája társaságában.

Véletlenül postázta a macskáját egy nő

Forrás: thedodo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top