nlc.hu
Aktuális

Forgalommal szemben mentek bedrogozva az M1-esen

Forgalommal szemben hajtott egy bedrogozott páros az M1-esen – videó

Döbbenetes felvételeket tett közzé a Magyar Közút arról, ahogy egy bedrogozott páros a forgalommal szemben autózik az M1-es autópályán.
Forgalommal szemben mentek bedrogozva az M1-esen

Elképesztő esetben kellett a rendőröknek beavatkozniuk kedden hajnalban az M1-esen. Egy bedrogozott pár a forgalommal szemben haladt az autópályán Bábolna térségében – számolt be az Instagramján a Magyar Közút.

A kábítószer hatása alatt álló pár még egy benzinkútra is behajtott – nagy ívben balra bekanyarodva –, ahol nekimentek a shopnak. De még ezek után is folytatták az útjukat a leállósávban.

A 35 éves férfit és a vele utazó ismerősét, egy 43 éves nőt végül Tata térségében állították meg a rendőrök. A két személy ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség ezen kívül még közúti veszélyeztetés miatt indított ellenük eljárást.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy az ámokfutás során nem történt baleset az autópályán, és nem sérült meg senki a benzinkútnál.

Forgalommal szemben az M1-esen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top