nlc.hu
Horoszkóp
2004. május 25-tõl 31-ig

2004. május 25-tõl 31-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
A következő napokban főleg barátaiddal „gyűlhet meg a bajod”. Olyan kijelentéseket, megjegyzéseket tehetnek feléd, amelyek felkavarják lelkedet, s nem is nagyon érted, hogy milyen célt szeretnének elérni ezekkel az információkkal. Barátaid esetleg olyan hibáidra is felhívhatják a figyelmedet, amelyeket egyáltalán nem érzel valósnak, s így akár még sértésként is megélheted azokat a gondolatokat, amelyeket feléd közvetítenek. Felfoghatod úgy is a dolgot, hogy saját nyugtalanságukat vetítették ki rád. Azonban azt a megoldást is választhatod, hogy komolyan elgondolkodsz a hallottakon, s megkeresed benne a számodra hasznos tartalmat.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

Ezen a héten nagyon kellene vigyáznod arra, hogy ne fojtsd vissza saját véleményedet. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor sem kedved, sem erőd nem lesz ahhoz, hogy kiállj saját gondolataid mellett, s közöld azokat környezeteddel. Viselkedésed talán túlzottan is alkalmazkodó lehet, ami persze kényelemszeretetből is fakadhat. Hiszen ha nem veszel össze senkivel, akkor nem pazarolod fölöslegesen az energiáidat. A dolog hátulütője abban rejlik, hogy a „lenyelt” mondanivaló könnyen jelenik majd meg testi szinten, mégpedig torkod területén, akár egy torokfájás formájában. Különösen érvényes ez a tendencia családi életedre: előfordulhat, hogy a nagyon fontos közös ügyeiteket nem beszélitek meg egymással.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő napok remek alkalmat kínálnak neked arra, hogy egy kicsit „elvonulj” a világtól. Életed során mindig sok információ, külső benyomás begyűjtésére törekszel, de ezeket a hatásokat valamikor fel is kell dolgozni, hiszen csak ebben az esetben válnak valódi, belső értékekké. Akár azt is megteheted, hogy ezt a hetet pihenésre, az önmagaddal való foglakozásra szánod, s nem a kötelezettségeiddel foglalkozol. Ha komolyan rászánod magad arra, hogy csak magaddal foglalkozol, akkor akár a meditáció során, akár más önismereti technikákkal olyan rálátást szerezhetsz saját életedre, amely egészen más perspektívákat világít meg számodra, mint az eddigiek.






RÁK (Június 22. – Július 22.)
A következő napok egy bontakozó szerelem lehetőségét sejtetik számodra, azonban ez a viszony nem a legelőnyösebb számodra. Egy probléma lehet vele: munkád során jelenik meg, tehát könnyen lehet, hogy egy munkahelyi viszony van életedben kibontakozóban. Ennél fogva nem árt titokban tartani, azonban a titkolózás szinte mindig kárára van az emberi kapcsolatoknak. Nem beszélve arról, hogy károsan befolyásolhatja mindkettőtök teljesítményét. Általában a munkát és a magánéletet az emberek többsége szétválasztja életében, s ez nem is véletlen. A kettő együtt nehezen működik, s rendkívül bonyolult kapcsolatrendszert eredményez.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Munkahelyeden meglehetősen feszült napok előtt állsz, s ezt a feszültséget az információhiány generálja életedben. Olyan áttekinthetetlennek tűnnek számodra a feladatok és teendők, mint még soha, s ami még rosszabb: a munkatársi kapcsolataid is meglehetősen zavarosak. Megélheted, hogy elvárják tőled, hogy mindent tökéletesen oldj meg, de ehhez nem biztosítják számodra a megfelelő információs hátteret. Ilyen viszonyok között teljesen természetes, hogy mindenki a másikra „mutogat”, s bizony könnyen kialakulhat egy feszültséggel teli helyzet. Viszonylag egyszerűen megoldhatod ezt a nehéz élethelyzetet: helyezz nagyobb hangsúlyt ezen a héten a megfelelő kommunikációra.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A következő napokban megjelenhet az életedben egy számodra nagyon vonzó ember, aki szinte teljesen „elvarázsolja” az érzékeidet. A vonzalom – legalábbis a legelső pillanatban – határozottan szexuális jellegű lesz, de könnyen kialakulhat belőle egy igazán nagy szerelem, amely teljesen eluralja az életedet, s persze felborítja megszokott világodat. Ha idáig eljut a viszony, akkor bizony hoz majd számodra rengeteg szenvedélyt, lángoló érzelmeket, s bonyodalmat is bőven. Alig lesz olyan terület az életedben, amelyet ne változtatna meg, s jelentősen befolyásolja majd családi életedet is. Ha nem vagy független, akkor nagyon ügyelj arra, hogy tartós kapcsolatod nagyon könnyen „rámehet” erre a szenvedélyre!






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Számodra mindig nagyon fontos a társasági élet, s az a hely, amit Te ebben a világban képviselsz. Ragaszkodsz ahhoz, hogy megfelelően elegánsan jelenj meg egy-egy helyzetben, s egyáltalán nem mindegy a számodra, hogy miként ítélnek meg téged mások. A következő napokban egy olyan kapcsolatot kaphatsz az élettől, amely nagyon vonzó számodra, de új kedvesednek lesz egy-két tulajdonsága, amelyet nem szívesen vállalsz fel. Így kialakulhat az a kellemetlen helyzet, hogy nagyon szívesen vagy vele együtt, de baráti társaságodba már nem „viszed be” Őt. Sok veszekedésnek lehet az így kialakuló helyzet a forrása, amit jobb megelőzni.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő napok nem alkalmasak arra, hogy pénzügyi helyzeted megszilárdításával foglalkozz, vagy esetleg pénzügyi tranzakciókat bonyolíts le, banki ügyleteket intézz. Sokkal több bosszúságot, hátráltató erőt tapasztalhatsz az ilyen tevékenységeid lebonyolítása közben, s megélheted, hogy egyáltalán nem haladnak előre a terveid, olyan módon, ahogyan elképzelted őket. Ebből következik, hogy talán üzleti ügyeiddel is más időpontokban érdemesebb foglalkoznod. Ha mégis kikerülhetetlennek látod, hogy fontos tárgyalásaidat erre a hétre időzítsd, akkor óvatosan kezeld az ügyet, s sokkal körültekintőbben gondolj át minden apró részletet.






NYILAS (November 22. – December 21.)
Ezen a héten is – a múlt héthez hasonlóan – a szerelemről szólhat az életedet, s nagyon is érzelmi életed tölti ki mindennapjaidat. Olyan mértékben csak ezzel a területtel foglalkozol, hogy kötelezettségeidet teljesen elhanyagolhatod, s ami még nagyobb óvatosságot követelne tőled: pénzügyi helyzeted is megsínyli új viszonyod kialakulását. Elképzelhető, hogy erődön felül szeretnéd elkényeztetni, s elkápráztatni új partneredet, s olyan ajándékokkal leped meg, amelyek még a Te lehetőségeidet is meghaladják. Nagyon gáláns vagy, amikor arról van szó, hogy valaki fontos a számodra, mégis gondolkodj el azon, hogy talán túlzásokba esni, életednek ezen a területén sem jó.






BAK (December 22. – Január 20.)

A következő napokban megtapasztalhatod, hogy mások „keményen”, s erőszakosan szeretnének téged meggyőzni valamiről, így befolyásolva életedet. Semmit sem szeretsz kevésbé, mint ha irányítani akarnak, s ebben az esetben is ellenállsz majd a folyamatnak. A baj ott jelentkezik, hogy minél jobban ellenállsz, minél jobban „kapálódzol”, annál nehezebben tudsz kikeveredni ebből a helyzetből. Lehet, hogy a mostani viszonyok között jobb lenne „úszni az árral”, s legalább úgy tenni, mintha hajlandó lennél kompromisszumokat kötni. Nem alkalmas az időszak, hogy felvedd a harcot, bármennyire is határozott egyéniség vagy, könnyen alulmaradhatsz.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Ezen a héten, napirenden lehetnek életedben a félreértések, s megélheted, hogy szinte egy „marslakó” vagy a földi világban, – annyira nem tudod megértetni magadat környezeteddel. Lehet, hogy egészen mást szeretnél mondani valakinek, mint amit Ő kihámoz belőle, vagyis jó lenne, ha ezekben a napokban nagyon pontosan, s akár „szájbarágósan” fogalmaznál. Még mindig jobb, ha ezt a stílust követed, mint, ha olyan események történnek veled, amelyek feleslegesen túlbonyolítják életedet. Lehetőség szerint halaszd el a hivatalos ügyeidnek az intézését más időpontra, s komoly üzleti tárgyalásokat sem feltétlenül ezekben a napokban kellene lebonyolítanod.






HALAK (Február 20. – Március 20.)
A következő napokban olyan emberek bánthatnak meg nagy eséllyel, akikkel egyébként kedvelitek egymást, s kölcsönös jó viszonyt alakítottatok ki. Lehet, hogy csak Te értesz félre egy mondatot, vagy hangsúlyt, de a végeredmény ugyanaz: semmi sem lesz már olyan, mint régen, a megbántottság érzése komolyan munkál majd a lelkedben. Talán ha idejében kísérletet tesztek arra, hogy megtárgyaljátok ezt a konfliktusforrást, akkor még rendezni lehet a viszonyt, azonban ahogyan telik az idő, egyre kevesebb lesz rá az esély, hogy visszaállítsátok kapcsolatotok régi fényét. Esély van arra is, hogy olyan információk birtokába jutsz, amelyek nagyon meglepnek téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top