nlc.hu
Horoszkóp
2004. június 01-tõl 07-ig

2004. június 01-tõl 07-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
A következő napokban munkahelyeden lehet egy-két nehezen megoldható helyzet, amelyeknek megoldásához össze kell szedned az ügyességedet. Konkrétan a pénz körül forog a konfliktushelyzet, s lehet, hogy egy-két munkatársad féltékeny rád, mert egy kicsivel többet keresel náluk. Ezt a helyzetet nehéz kezelni, s csak nagy-nagy diplomáciai érzékkel fogsz célt érni. Talán jó megoldás lehet, ha igyekszel bebizonyítani, hogy bizony rászolgáltál az anyagi megbecsülésre, s hozzáértésed, szorgalmad sem hagy maga után kívánnivalót. A másik megoldás az, ha úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, s „nem veszed fel a kesztyűt”. Ebben az esetben maguktól elsimulnak majd a kedélyek, s mindegy megy a maga útján, a megszokott módon.







BIKA (Április 21. – Május 20.)
Ezen a héten nagyon figyelj arra, hogy milyen gondolatok, s ötletek suhannak át az agyadon, mert saját gondolati világodban most „kincsre” lelhetsz. Nagyon jó ötleteid támadhatnak abban a vonatkozásban, hogy miként szilárdíthatnád meg még jobban egzisztenciádat. Hosszú érlelődési folyamaton mentek keresztül ezek a gondolatok, hiszen mindig is foglalkoztatott téged az egzisztencia kérdése. Kinek is lenne fontosabb a jó anyagi háttér, mint neked, hiszen ez jelenti számodra a biztonságérzetet. A jó kilátásokat azzal ronthatod el, ha félsz megvalósítani ezeket az új ötleteket. Egyszer-egyszer félreteheted félelmedet az újtól. Hiszen változtatás nélkül nincs előrelépés, néha elhagyhatod a kitaposott ösvényt, s új útra léphetsz.







IKREK (Május 21. – Június 21.)

Jellemzően nagyon is racionális úton közelíted meg a világ dolgait, s minden helyzetben arra törekszel, hogy minél több információ ismeretében dönts. Végre elérkezett a pillanat, amikor a józan eszedet félreteszed, s csakis és kizárólag a szívedre, s ösztöneidre hallgatsz. Könnyen lehet, hogy találkozol valakivel, aki annyira vonzó a számodra, hogy eszedben sincs mérlegelni a kapcsolat előnyeit, vagy hátrányait. Egyszerűen csak fejest ugrasz ebbe a szerelembe, s nem igazán érdekel, hogy mi lesz a végkimenetele. Végül is igazad lehet: még ha nem is lesz hosszú életű a viszony, de annyi szép élményt tartogathat számodra, amely igazi kincs lehet. S persze nem is mindig kell a racionalitásra hagyatkozni, néha kell egy-egy önfeledt pillanat is.







RÁK (Június 22. – Július 22.)
Egészen különös viselkedésmód keríthet a hatalmába ezen a héten. Azért különös, mert egyáltalán nem jellemző rád, s felettébb szokatlan tőled. Máskor szinte „kenyérre lehet kenni”, s olyan érzékeny vagy, mint egy kis mimóza. Most azonban egyrészt rendkívüli határozottság, s talán egy kis erőszakosság jellemző rád, másrészt kissé „kemény” vagy másokhoz, s persze önmagadhoz is. Jó ötlet lenne, ha azokat a terveidet, tevékenységeidet, amelyek pont ezt a határozottságot, s eltökéltséget igénylik, erre a hétre időzítenéd. Használd ki, hogy most nagyon jól tudod képviselni ügyeidet, akár egy üzleti tárgyaláson, akár pedig egy munkahelyi bemutatkozáson. Magánéletedben talán nem ilyen előnyösek ezek az új keletű jellemzőid, hiszen a magánélet az érzelmek birodalma.







OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő napokban nem lesz egyszerű az életed, hiszen rengeteg megoldandó feladat, teendő áll előtted. Lehet, hogy anyagilag is komoly felelősség terhel, hiszen olyan döntéseket kell hoznod, amelyeken több ember jóléte, s életminősége is múlhat. Nagyon jó hír azonban, hogy nem kell egyedül helyt állnod, hiszen kiderülhet, – szinte meglepetésként – hogy többen is segítenek neked, s olyan emberek, akik valóban tudnak is segíteni, mert ez módjukban áll. Ez a segítség lehet anyagi jellegű is, amelynek köszönhetően megvalósíthatóak lesznek terveid, elképzeléseid. Gondolj arra, hogy Te is nagylelkű szoktál lenni azokkal az emberekkel, akiknek valamilyen gondjuk támad. Talán a mostani szerencsés fordulat ennek is köszönhető, hiszen már kiérdemelted.







SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Ezekben a napokban elképzelhető, hogy mindennapi életed egy kissé felborul, vagyis valami megváltozik környezetedben. Lehet, hogy csak egy lakásfelújításról van szó, de könnyen lehet, hogy éppen költözésről, vagy ingatlan adás-vételről. A lényeg, hogy valami visszavonhatatlanul megváltozik, s alkalmazkodni kell az új helyzethez. Ez persze sok idegességgel, nyugtalansággal jár, ami hangulati állapotodra rányomja a bélyegét. Nem is nagyon tudsz semmire odafigyelni, s ennek talán munkádban láthatod a legnagyobb kárát. Ezen a területen szükség lenne arra, hogy teljes figyelmedet annak szenteld, amivel éppen foglalkozol. Ha mégsem tudod megtenni, akkor gondolkodj el azon, hogy talán jobb lenne egy-két nap pihenőidőt adnod magadnak.







MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Ezen a héten az anyagiak miatt tapasztalhatsz jelentős konfliktusokat, méghozzá a saját lelkeden belül. Lehet, hogy olyan gondolatok jellemzik mindennapjaidat, amelyek arról szólnak, hogy talán kevésnek érzed azokat az anyagi lehetőségeket, amelyek hétköznapjaidat fémjelzik. Nagyon fontos lenne számodra, hogy megfelelő nívón élhesd életedet, s áldozhass olyan dolgokra is, amelyekre nem feltétlenül elengedhetetlen. Ilyen kategória igényed a művelődésre és kultúrára, s persze a márkás és finom ruhákra is. Nem beszélve a saját megjelenésedről a világban, amelynek mindig tökéletesnek kellene lennie, legalábbis szerinted. Gondolj arra, hogy a szerencse forgandó, a dolgok folyton változnak, s ahogyan szokták mondani: „egyszer lenn, egyszer fenn”.







SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő napokban rendkívüli érzékenységgel rendelkezel majd, ami egyébként sem áll távol alaptermészetedtől, csakhogy általában nem mutatod meg másoknak ezt az érzékenységet, hanem minden eszközzel igyekszel eltitkolni, hogy Te is csak egy sebezhető ember vagy. Ezen a héten nagyon érzékeny leszel minden külső hatásra, amely környezetedből érkezik. Ennek megvan az a hátránya, hogy könnyebben kerülhetsz feszült állapotba, hiszen minden sokkal mélyebben érint. Az előnye abban mutatkozhat meg, hogy olyan nézőpontokat is magadévá tudsz tenni, amelyeken máskor talán el sem gondolkodnál. S az pedig csak előny lehet, ha többféle szempontból tudod vizsgálni az éppen aktuálisan adódó problémákat.







NYILAS (November 22. – December 21.)
Életed a következő napokban kapcsolataidról szólhat. Előtérbe kerülnek azok a rendszerek, amelyek kapcsolataidat a külvilággal irányítják. Kiderülhet számodra, hogy kik azok az emberek, akikre valóban számíthatsz, s kik azok, akikkel kapcsolatod felszínes, s valójában semmiről sem szól, csupán a megszokás tartja fenn. Ezek az információk olyan helyzetekből derülhetnek ki számodra, amikor úgy érzed, hogy bizony segítségre van szükséged, még ha annyiból is állna csak ez a segítség, hogy meghallgatnak, s együtt éreznek veled. A következő lépés az lehet, hogy elgondolkodsz azon, hogy idejétmúlt kapcsolataidat fenntartod-e még, vagy pedig úgy döntesz, hogy szerepük már lejárt az életedben. Ha az utóbbit választod, akkor engedd meg magadnak, hogy kicsit szomorkodj az elmúlt barátság miatt.







BAK (December 22. – Január 20.)
A következő napokban kissé bizonytalan vagy saját véleményedet, s érzelmeidet tekintve. Tanácstalan vagy abban, hogy vajon egy-egy kérdést, hogyan is gondolsz, mi a véleményed egy-egy témáról. Különösen gyermekeid nevelésénél érezheted ezt a hátrányt, hiszen a gyermekek azok, akik a legelőször érzik meg a szülő bizonytalanságát. Nem rossz ötlet, ha nyíltan bevallod nekik, hogy pillanatnyilag tanácstalan vagy, s időt kérsz tőlük arra, hogy állást foglalj a kérdéses témában. Így biztonságérzetük nem sérül meg, hiszen megbeszéltétek a dolgot, s nem „söpörtétek a szőnyeg alᔠa problémát. Ugyanezt a taktikát sikerrel alkalmazhatod felnőtt kapcsolataidban is, hiszen még mindig jobb, ha Te vallod be tanácstalanságodat, mint ha mások jönnek rá, hogy titkolni akarod.







VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Munkád során ezekben a napokban jócskán akadhat félreértés, s bizonytalanság. Te magad vagy tanácstalan, s lehet, hogy nem tudod, hogy egy-egy feladathoz miként és hogyan fogj hozzá. Talán még az is megfordul a fejedben, hogy „nem vagy a helyeden”, vagyis nem olyan munkakörben dolgozol, amely igazán neked való. A probléma ott jelentkezik, hogy mások ezt a bizonytalanságot most megérzik rajtad, s bizony ki is használhatják ezt a hátrányos helyzetet. Vagyis könnyen lehet, hogy a legnehezebb feladatokat bízzák rád, amelyek egyéb körülmények között is próbára tennék az erődet. Az eredmény pedig feszültség és kapkodás lesz. Talán megoldást jelenthet, ha az ilyen feladatokhoz segítséget kérsz, s nem egyedül küzdesz velük.







HALAK (Február 20. – Március 20.)
Munkád területén ezekben a napokban nagyon jó lehetőségeid akadhatnak, s rengeteg jó ötlet jut eszedbe. A baj az, hogy nem sokat foglalkozol ezeknek a jó ötleteknek a kivitelezésével, hiszen attól tartasz, hogy munkatársaid nem fogadják majd el új álláspontodat, új terveidet. Mindig kissé félénkebb és visszahúzódóbb voltál az átlagosnál, s talán nem szokták meg tőled, hogy a reformok embere legyél. Ideje szakítani ezzel a hagyománnyal, s bizony itt az ideje annak is, hogy a „sarkadra állj”, s felvállald remek ötleteidet. A megvalósítás sokkal könnyebb lesz, mint azt remélnéd, mindössze a lendületen és elhatározáson múlik terveid sikere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top