nlc.hu
Aktuális
Romantikus hétvége Velencében

Romantikus hétvége Velencében

Temesvári Andrea férje nem a drága ajándékok híve, hanem azt gondolja, hogy a folyamatos odafigyelés, az apró figyelmességek a legfontosabbak. Ezért gyakran vesz például koncert- és színházjegyet a feleségének.







Temesvári Andrea és férje Visontai Csongor
– Hét évvel ezelőtt, amikor megismerkedtem Andival, az első pillanatban nagyot dobbant a szívem – meséli Visontai Csongor. – Előtte voltak lányok az életemben, a Testnevelési Egyetemről teniszoktatóként belecsöppentem az élet „sűrűjébe”, de soha nem éreztem azt, ami Andi iránt eltöltött első látásra. Akkor már nyugodt életre, állandóságra vágytam. Tudtam, ha Andival komolyabb kapcsolat alakulhat ki köztünk, akkor később is mindent megteszek majd azért, hogy a szerelmünk öregségünkig tartson.

S hogy ki is az, aki igazán lángra lobbantotta Csongor szívét? Ő Temesvári Andrea teniszező.

– Ismerkedésünkkor sok szabadidőm volt – folytatja Csongor. – Akkoriban nagyon sokat lehettünk együtt, ám amikor – néhány éve – elvégeztem a jogi egyetemet, és ügyvédjelöltként dolgozni kezdtem, már kevesebb időm lett. Pár hónapig kevesebbet foglalkoztam Andival, és ezt mindketten éreztük. Tudtam, hogy ha így folytatnám, nem lenne jó vége, ezért azóta is próbálok minél több időt teremteni arra, hogy kettesben lehessünk. A lányunk lassan négyéves, a fiunk pedig huszonkét hónapos. Tudom, hogy nem lehet könnyű Andinak egész nap velük foglalkozni, ráadásul ő a női teniszválogatott szövetségi kapitánya, és a gyermekeknek létrehozandó tenisziskoláján is munkálkodik. Estére már nagyon fáradt, de nem hagyom, hogy a kapcsolatunk is elfáradjon: rendszeresen meglepem őt valamivel. Nemrég például azzal, hogy kettesben elutaztunk pár napra a Balatonra, s három hete, a születésnapjára titokban megszerveztem egy romantikus hétvégét Velencében. Andi sportolóként sokat utazott, de sosem a saját örömére, hanem versenyekre. Velencében gyerekkorában járt utoljára. Szerettem volna, ha teljesen meglepetésként éri az utazás: össze akartam csomagolni a holmiját, hogy csak fel kelljen szállnia a repülőre, de rájöttem, ennek talán nem örülne, hiszen egy nőnek fontos, hogy ő állítsa össze az útipoggyászt. Így egy nappal korábban megmondtam neki, milyen meglepetést eszeltem ki.

Csongor ennek ellenére nem a drága ajándékok híve, hanem azt gondolja, hogy a folyamatos odafigyelés, az apró figyelmességek a legfontosabbak. Ezért gyakran vesz például koncert- és színházjegyet a feleségének.

– Romantikus alkat vagyok, és szeretnék hinni abban, hogy a szerelem nem múlik el – mondja. – Arra vágyom, hogy harminc év múlva, ha ránézek Andira, még mindig nagyot dobbanjon a szívem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top