nlc.hu
Szabadidő
TV Sziget TV – minden nap 21.45-tõl az m2-n

TV Sziget TV – minden nap 21.45-tõl az m2-n

A Millenáris Központ "Sziget Klubjából" jelentkezõ mûsor elõ adásait naponta más-más mûsorvezetõ pár, a hazai kulturális élet ismert arcai vezetik. Péntekenként Radio Petrával és Czutor Zolival, a kedvenceinkkel.





Műsorvezetők:
Hétfőn a rocker és táncos-táltos, Novák Péter, a Viva+ egykori műsorvezetőjével, Nyul Zsuzsával (Zsu) vezeti az élő adást. Kedden a rock világából ismerős mókamester, Varga Livius (Quimby zenekar, a mostani A kutya vacsorája és a többi 20 zenekar, amelyet most nem tudunk itt felsorolni) és a Danubius Rádiótól az MTV-ig sokhelyről ismerhető Winkler Nóra, szerdán az ellenállhatatlanul vicces Animal Cannibals (Ricsipí és Qka MC) vezetik a műsort. Csütörtökön a hajdani Zanzibár kitalálója, szerkesztője, Rieger Johanna mellé Müller Péter Sziámi csatlakozik. Pénteken a rockszakma (Czutor Zoltán – Nyers zenekar, Radio Café; Urbán “Tokától Bokáig” Szabolcs – Hollywoodoo zenekar, ex-Est FM, ex-Klub Rádió, Rádió Café) az altermédiával (Péter “Rádió” Petra – ex-Est FM, ex-Viasat, Rádió Café) találkozik a boncasztalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top