nlc.hu
Életmód
Beleszeretett a világ az udvariasan netező nagyiba

Beleszeretett a világ az udvariasan netező nagyiba

Az internet világára korántsem az előzékenység és a finom modor jellemző, ezért amikor egy brit nagyi unokája posztolt egy képet nagymamája számítógépéről, az emberek világszerte egyszerre kaptak a szívükhöz a meghatottságtól.

Egy Ben John nevű brit férfi posztolt a Twitterre egy fotót, amit nagymamája laptopjának keresési előzményeiről készített. John látogatóban volt 85 éves nagyijánál, May Ashworthnél, amikor valamit szeretett volna megnézni a nagyi számítógépén.

A böngészőt megnyitva az alábbi látvány fogadta: May nagyi szó szerint a következőt írta a Google keresőjébe: “Kérem fordítsa le nekem azt a római számot, hogy MCMXVIII, köszönöm.”

John persze teljesen elérzékenyült, és megosztotta twitteres követőivel a képernyőről készült fotót, az alábbi üzenettel: “Istenem, kinyitottam a nagyim laptopját és megláttam, hogy amikor rákeres valamire, odaírja, hogy »kérem« és »köszönöm«. Kész vagyok!”

A tweetet azóta több ezren lájkolták, és May nagyi már a Facebookon is rengeteg rajongót szerzett magának, velünk együtt.

 További cikkek cuki nagymamákról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top