nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsa fogyása

Nyertes Zsuzsa: Nem akarok kötözött sonka lenni

A színésznő szeretne három-négy kilót leadni, amit a karantén alatt szedett fel.

Megszabadulna a karantén alatt felszedett három-négy kilós súlyfeleslegétől Nyertes Zsuzsa. A színésznő a Borsnak beszélt arról, hogy egy személyi edző barátnőjének segítségével fogyna, mert nem akar a színpadon „kötözött sonka lenni”.

Nyertes Zsuzsa hálás az egészségügyi dolgozóknak (Fotó: Smagpix, Birton Szabolcs)

Nyertes Zsuzsa hálás az egészségügyi dolgozóknak (Fotó: Smagpix, Birton Szabolcs)

Az is kiderült, hogy néhány kiló már lement Zsuzsáról, de nem a diéta, hanem a stressz miatt, édesanyja ugyanis nagyon rájuk ijesztett, amikor pár napja erős mellkasi nyomás kíséretében nagyon magasra szökött a vérnyomása. Végül a szívkatéterezés során a kardiológusok kiderítették, hogy egy 13 évvel ezelőtt behelyezett értágító stent mondta fel a szolgálatot, amit kicseréltek, így Zsuzsa édesanyja megúszta az agyvérzést, szívinfarktust.

A színésznő nagyon hálás az Országos Kardiológiai Intézetben dolgozóknak, hogy odaadóan gondozták az anyukáját a kórházban, és az egész egészségügynek azért az emberfeletti munkáért, amit a koronavírus-járvány idején nyújtott. Épp ezért, hálája jeléül Straub Dezsővel fellépnek a Semmelweis Egészség Napokon.

Még több Nyertes Zsuzsáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top