nlc.hu
Szabadidő
Metallica, Slayer és Pantera lett a gyerekei neve

Nem hisszük el, milyen nevet adott gyerekeinek ez az anyuka

Az ...And Justice for All ezentúl nem csak a világ egyik legjobb metálalbumának neve többé.

Ha kiakadsz a bizarr magyar utóneveken, ettől a hírtől lehidalsz:

Egy metál- és nyílpuskarajongó, új-zélandi nő Metallicának, Slayernek és Panterának nevezte el a három gyerekét.

Amikor David Farrier dokumentumfilm-rendező megtalálta az esetet és megkérdezte az anyát, hogy ezt így hogy, kiderült: a nő hatalmas metálos (és nyílpuskás, ami szintén eléggé metál), az ügyről pedig annyit mondott, „nem könnyű felnevelni a három legkeményebb zenekart”. A kis Metallicának az anya még középső nevet is adott, mégpedig az együttes sokak szerint legjobb albumának címét: …And Justice For All. A jogosan kételkedő rendező írt a hivatalos szerveknek, ahonnan azt a választ kapta, nincs olyan szabály, amely megtiltaná, hogy együttesekről vagy lemezekről nevezzenek el gyerekeket, amennyiben a név nem sértő vagy nem emlékeztet hivatalos titulusra. A szóban forgó baba nevének regisztrációját 2009-ben nyújtották be, de egy hasonló kérvényt alighanem ma is elfogadnának.

Metálos anyuka

Forrás: David Farrier/Twitter

Farrier nem árulta el az anya nevét, mindenesetre hozzátette, számára minden név, ami egy kicsit is izgalmasabb a Davidnél, lenyűgöző.

Forrás: hvg.hu

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top