nlc.hu
Aktuális
Eszméletlenül fekvő, félmeztelen nőt találtak a fociünneplés után

Eszméletlenül fekvő, félmeztelen nőt találtak a fociünneplés után

Az eszméletlen fiatal nőn alul semmi nem volt, bugyija a bokáján, és ruhája igencsak megtépázottnak tűnt, amikor a mentők kiértek hozzá. Lélegzett, de semmi egyéb életjelet nem mutatott.

A fiatal nő úgy feküdt az autók között, mintha ülő helyzetből oldalra dőlt volna a portugál meccset követő ünneplés után. Lélegzett, de a kérdésekre nem reagált. A járókelők két rendőr segítségét kérték, akik azonnal értesítették a mentőket. A járőrök letakarták a nő meztelen testét, lámpával a szemébe világítottak, közben egyikük a tartotta a lány fejét. 

Szemtanúk elmondták, a földön fekvő fiatal nő közelében egy fiút láttak telefonálni, akitől megkérdezték, a mentőket hívja-e. A fiú meglepő módon nemmel válaszolt, ahogyan arra a kérdésre is, hogy ismeri-e a lányt. És az is igencsak furcsa volt, amikor a mentők kiértek és megvizsgálták a nőt, ugyanez a fiú kíváncsiskodott és aggódva kérdezte, mi történt.

Közben a rendőrök megtalálták az egyik autó alatt a lány táskáját. Pénztárcát és iratokat nem találtak, de az eszméletlen nő mobiljáról fel tudták hívni az édesanyját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint az eszméletlen nőt a mentők kórházba szállították. Az ügyben a BRFK VII. kerületi Rendőr-kapitánysága kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indított nyomozást, és vizsgálják azt is, történt-e a fiatal nővel más bűncselekmény is.

A Dohány utca és a Kertész utca sarkán találták meg a fiatal eszméletlenül fekvő lányt.

(Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top