nlc.hu
Horoszkóp
2004. július 6-tól 12-ig

2004. július 6-tól 12-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezen a héten pénzügyeid kerülnek életed középpontjába. Egy kicsit több odafigyelést kíván tőled ez a téma a következő napokban. Különösen arra kell ügyelned, hogy jól odafigyelj más emberek veled szemben tanúsított viselkedésére. Lehetnek olyanok is a környezetedben, akik titokban szeretnének tégedet megrövidíteni, mégpedig az anyagi síkon. Ez azt is magában foglalja, hogy „résen” kell lenned üzleti tárgyalásaid alkalmával, s szerződések, megállapodások aláírásánál is. A dolog nehézsége az, hogy a csapdák egészen rejtettek, s nehezen észrevehetőek, tehát minden éberségedre szükséged lesz!






BIKA (Április 21. – Május 20.)

Ezen a héten az objektivitás adományával ajándékoz meg téged a sors. Ez azt jelenti, hogy sokkal reálisabban látod kapcsolati rendszereidet, s azt is, hogy Te milyen helyet foglalsz el ebben a rendszerben. Rájöhetsz arra, hogy mások miért tartanak szeretetre méltó, vagy éppen ellenszenves embernek. Ha már eljutottál eddig a pontig, akkor kezedben lesz a kulcs is arra, hogy megváltoztasd, „felülírd” azokat a kapcsolataidat, amelyek erre rászorulnak. Persze nem könnyű megváltoztatnunk olyan dolgokat életünkben, amelyekhez már nagyon hozzászoktunk. S nehéz egy ellenséges viszonyból barátit kreálni, azonban az eredmény nagyon boldogító lehet.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

Ezekben a napokban a szerelem megérintheti a lelkedet, s érzékeidet egyaránt. Ritka ajándék az ember életében a szerelem, s ha éppen Te vagy „soron” a megtapasztalásában, akkor élvezd is ki minden percét. A szerelem egy olyan virág, amely nagyon szép, de – sajnos – nagyon hamar lehullatja a szirmait. Ez az érzelem munkád során érkezhet el hozzád, s valamilyen okból kifolyólag érdemes lesz titokban tartani. Ennek oka talán az lehet, hogy egyikőtök nem független ember. A titkos szerelmeknek van egyfajta szomorú és melankolikus „mellékízük”, hiszen a számunkra vonzó ember általában nem lehet teljes egészében a miénk.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő napokban önbizalmad teljes fényében tündököl, – s ez ritka esemény, hiszen máskor inkább visszahúzódó alkatú ember vagy. Érdemes kihasználni a kedvező erőket, akár olyan formában is, hogy most mész el társas összejövetelekre, szórakozni, egyszóval élvezed az életet és bulizol. Önbizalmadnak köszönhetően sikerrel „újíthatsz be” magadnak egy igen vonzó és érdekes szerelmi viszonyt is. Mindazonáltal nagy pozitívum, hogy nem „szállsz el” teljesen magadtól, mindig tudod majd, hogy valójában hányadán állsz saját magaddal és másokkal. Objektivitásodat meg tudod őrizni, s nem lesznek olyan téves elképzeléseid, hogy „körülötted, forog a világ”.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
A következő napokban rájöhetsz arra, hogy a környezetedben élő emberek valamelyike nem volt teljesen őszinte hozzád. Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos kérdésekben elhallgatott előled egy-egy lényeges információt. Mielőtt azonban ellenségesen lépnél fel vele szemben, gondolkodj el azon, hogy talán így akarta megvédeni lelki békédet, téged akart megmenteni egy nehéz helyzettől. Így nem biztos, hogy jogod van arra, hogy elítéld, s könnyen lehet, hogy kiderül, hogy még köszönettel is tartozol neki. Önmagában a hazugság nem dicséretes magatartás, ám adódhatnak olyan helyzetek, amikor felmentést adunk azoknak, akik félrevezettek minket.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A következő napokban személyiséged elfogadó és nagyon nagylelkű oldala nyilvánul meg mások felé. Szeretnéd, ha körülötted mindenki elégedett lenne, s segíteni szeretnél nekik abban, hogy a lehető legjobb állapotban legyenek lelkileg és az anyagi javakat illetően is. Megélheted azonban, hogy a viszonzással már gondok vannak, s talán hiába vagy Te nagyon jóindulatú, mások nincsenek a helyzet magaslatán. Testi szinten most felléphet nálad a vizesedés problémája, s bizony a mérleg is többet mutathat ennek eredményeképpen. Valójában ez nem súlytöbblet, hanem a szervezeted sokkal több vizet halmoz fel. Ajánlatos lenne egy csalántea-kúrát tartanod, hiszen ezzel, sikerrel orvosolhatnád a problémát.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A következő napokban olyan folyamat indulhat be életedben, amely jelentősen befolyásolja egzisztenciádat, s karriered építésében is segíthet. Sokkal objektívabban látod saját lehetőségeidet, s könnyen rájöhetsz arra, hogy milyen lépések segítenének hosszabb távon abban, hogy egzisztenciádat biztosabb alapokra helyezd. Ezeket az ötleteket egyik napról a másikra lehetetlen megvalósítani, hiszen olyan gondolatok, amelyek azt mutatják meg neked, hogy hosszabb távon hogyan boldogulhatsz. A most érvényben lévő hatások magukban hordják az előrelépés lehetőségét, de csak abban az esetben, ha az elmúlt éveidet is szorgalmas munkával töltötted. Ha igen, akkor hamarosan learathatod ennek a munkának a gyümölcseit.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő napokban nagy népszerűségnek fogsz örvendeni, ami azt jelenti, hogy sokan szeretnék idejük egy részét a Te társaságodban eltölteni. Lehet olyan helyzet is az életedben, amikor több helyre is meghívnak, s végül is – ha fájó szívvel is – de az egyik meghívást vissza kell utasítanod. Egyszóval nagy most a „felhajtás” körülötted, de szerencsére ez a dicsőség nem száll a fejedbe. Ennek a népszerűségnek azonban megvan a hátulütője is: családod igencsak nehezményezi, hogy meglehetősen ritkán fordulsz meg otthon. Társasági életed fellendül, de ez a pezsgés családi életed rovására mehet, ha nem figyelsz oda. Sajnos egy nap csak huszonnégy órából áll, s lehet, hogy ebbe az időbe nem fér bele minden, amit szeretnél megvalósítani.






NYILAS (November 22. – December 21.)

A következő napokban kapcsolati rendszereid kerülnek központi helyre életedben. Ez azt jelenti, hogy sok információt kaphatsz arról, hogy mások valójában hogyan viszonyulnak hozzád, s világosabban fogod látni a saját helyedet is kapcsolataidban. Néhány próbának is alávethet az élet, amelyek során kiderülhet, hogy mennyire vagy igazi barát, vagy társ. Fordítva is működik a dolog: akadhatnak olyan helyzetek, amikor neked lesz szükséged segítségre, s hogy ki lesz az, aki segít neked, nagyon fontos információ lehet számodra, hiszen megmutathatja, hogy valójában kire számíthatsz minden körülmények között. A konstelláció magában hordja azt a lehetőséget is, hogy egy-egy számodra fontos emberről kiderül, hogy talán nem is olyan nagy szerepet képvisel életedben.






BAK (December 22. – Január 20.)
A következő napokban nagyon bizonytalan leszel belül, s ez a bizonytalanság leginkább társas kapcsolataidban nyilvánul meg. Akár szélsőséges véleményalkotás formájában is megnyilvánulhat a konstelláció. Lehet, hogy akiről eddig jó véleménnyel voltál, most azt a benyomást kelti benned, hogy nem is olyan megbízható ember. Igaz lehet az ellenkezője is: aki eddig ellenszenves volt, most hirtelen közel kerül a szívedhez. Ezekhez a változásokhoz nem könnyű alkalmazkodnod, de talán még nehezebb dolga van a közvetlen környezetedben élő embereknek, hiszen nem nagyon értik hirtelen megváltozott véleményedet, amelynek természetesen hangot is adsz. Ügyelj arra, hogy egy-egy baráti kapcsolatod is „rámehet” erre a lelki labilitásra.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A következő napokban nagyon érzékenyen reagálsz a többi ember energetikai rendszerére, lelki rezdüléseire, s elmondható, hogy szinte „olvasol” mások gondolataiban. Ez a képességed leginkább munkád területén aknázható ki, hiszen a munkahelyed lesz az a helyszín, ahol a legtöbbször tapasztalod meg saját, újonnan kialakult képességedet. Előfordulhat, hogy előre „látsz” eseményeket, s meg tudod „jósolni”, hogy munkatársaid hogyan reagálnak egy-egy újonnan kialakult helyzetre. Ha okos vagy, akkor jól kiaknázhatod ezt a hatást, hiszen előbb tudsz lépni, mint mások. A lépéselőnyt fordítsd a saját hasznodra, hiszen olyan eredményeket érhetsz el vele, amelyek hosszabb távon is segítenek téged. Nem kell mást tenned, mint hallgatnod saját belső hangodra.






HALAK (Február 20. – Március 20.)

A következő napokban még inkább jellemző rád az érzékenység, s az a képesség, hogy rendkívüli módon át tudod érezni mások lelkiállapotát. Miután intenzíven kötődsz a Halak csillagjegyhez, eddig sem volt idegen tőled, hogy hangulati állapotodtól függően közelítsd meg az élet eseményeit. Ha lehet fokozni ezt az érzékenységet, akkor most még erősebben lesz jellemző rád az álmodozó hajlam, s erősebben megnyilvánulhatnak művészi képességeid is. Szerelmeddel teljesen eggyé tudsz válni most, s olyan érzékenyen reagálsz minden rezdülésére, hogy az, valódi egységélményt nyújthat mindkettőtök számára. Előnyös lehet, ha most minél több időt töltötök el együtt, hiszen olyan szép napokat élhettek meg, amelyek visszahozhatatlanok lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top