Hozzávalók:
Kattints a képre!
2 teáskanál balzsamecet
kb. fél kg csirkemell
2 őszibarack
100 g spenótlevél
1 marék bazsalikomlevél
olívaolaj
só, bors
Elkészítése:
Grillezzük, vagy pirítsuk meg a húst. Ehhez keverjünk össze egy kanál balzsamecetet olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk bele a húst. Ezután grillezzük át, majd szeljük darabokra.
A barackokat felezzük el, vegyük ki a magot, és viszonylag vastagra szeljük fel. Rendezzük el a spenótleveleket egy tányéron. Tegyük rá a húsdarabokat, a barackokat és a bazsalikom felét. A maradék bazsalikomot tépjük kis darabokra, és keverjük össze a maradék balzsamecettel, két evőkanál olívaolajjal, sóval és borssal. Öntsük a salátára, és tálalhatjuk is!