nlc.hu
Család

Ugyanott gázolták halálra a nagymamákat Ercsinél

15 év eltéréssel, ugyanott gázolták halálra a házaspár mindkét tagjának édesanyját Ercsinél

Ferenc édesanyját 2006-ban, Anikó anyukáját most szombaton ütötték el ugyanott.

Szombat reggel halálos közlekedési baleset történt a 6-os főúton Ercsi-Sinatelepnél, elgázoltak egy úttesten átkelő gyalogos asszonyt, aki a helyszínen életét vesztette.

A Blikk azt írja, hogy a Ercsi-Sinatelepen élő házaspár mindkét tagjának édesanyját szinte méterre pontosan ugyanazon a helyen gázolták halálra. Ferenc édesanyját 2006-ban, Anikó anyukáját most szombaton ütötték el ugyanott.

A 76 éves asszony temetőbe ment a férjéhez, és a főút túloldalán lévő buszmegállóba akart átjutni, amikor elütötte az autó. A kocsi mögött látható a virágcsokor, amit a férje sírjára szánt.

15 év eltéréssel, ugyanott gázolták halálra a házaspár mindkét tagjának édesanyját Ercsinél

A 76 éves asszony virágot vitt a volna a férje sírjára, amikor elgázolták Ercsinél (Fotó: Police.hu)

Mintha átok ülne a családunkon. Évtizedekig harcoltunk azért, hogy legalább legyen megvilágítva az úttest, de csak azután csinálták meg, hogy az anyámat elgázolták. Reméljük, ezután egy zebrát is csinálnak oda végre

– mondta a tragédia után Ferenc.

Azon az útszakaszon legfeljebb 60 kilométer/órával lehetne menni, amit sokan nem tartanak be. A gázoló sofőr azt állította Ferencnek, hogy szabályosan hajtott, amikor az idős asszony két kocsi közül kilépett elé, és már nem tudott lefékezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top