nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 04. Szerda)

Napi horoszkóp (08. 04. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Próbálj meg tudatosan figyelni önmagadra és minden lépésedre. Hajlamos leszel ugyanis az irracionális, lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Különösen otthoni környezetedben legyél óvatos, nagyon figyelj a szemedre, mert előfordulhat, hogy megsérül. Ingerlékeny, szeszélyes, lobbanékony és sajnos erőszakosabb is lehetsz a kelleténél. Kétségtelenül nehéz lesz veled kijönni ezekben a napokban.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Figyelj oda a mirigyekkel kapcsolatos nehézségeidre. Nagyon szerelmesnek érezheted magad, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret társadnak is. Ez az időszak kiválthatja belőled az anyáskodó vagy apáskodó ösztöneidet és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb. Általában a nőkkel kapcsolatos problémák merülhetnek fel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai napot szenteld a részletekkel való foglalkozásnak és a szükségessé vált környezeti változtatások végrehajtásának. A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését és az ilyen jellegű munkálatokat hagyd máskorra. Ma a precizitás és a koncentráció az erős oldalad. Könnyen megbirkózhatsz aprólékos szellemi feladatokkal, viszont elriaszthatnak az átfogó szemléletmódot igénylő munkák. Örülj az újrakezdés időszakának, a várakozás ideje lejárt.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kellemetlenségek várhatók a mai napon szívügyekben, előfordulhatnak csalatkozások nőkkel kapcsolatban. Lehetségesek károsodások túlzott élvezetek következtében. Csak akkor érzed Te is, hogy szeretnek, ha barátságos leszel, és mindaddig mennek jól a dolgaid, amíg nem válsz túl birtoklóvá. Ez a nap nem tesz éppen társas lénnyé, akadályozhatod a népszerűségedet azzal is, hogy elveted magadtól mindazon dolgokat, amiket meg kellene tenned.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Önérvényesítési mutatód egyenlő a nullával. Legjobb, ha későbbre halasztod megmérettetésedet, amennyiben ez lehetséges. Ugyanakkor sokkal fogékonyabbá válhatsz, és ráhangolódhatsz embertársaidra, így mély egyetértésre juthatsz valakivel. Mindazonáltal ne kötelezd végleg el magad semmilyen téren sem. Túl sok önbizalmad most nincs, talán még zavarodottnak is érezheted magad. Érdemes ezt az időszakot egyszerűen csak elmélkedéssel tölteni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szellemi képességeidet mostanában nem mindig irányítod jól, és energiáit néha a temperamentumod kitöréseire pocsékolod. Önállóan gondolkodsz és cselekszel, a véleményalkotásod gyakran élesen különbözik az éppen fennálló törvényes hatalom véleményétől – és több mint valószínű, hogy kellemetlen helyzetekbe is kerülsz néha a diplomatikus viselkedés hiánya miatt. Ne feleselj a rend őreivel, ezen a napon bizonyára megbüntetnének.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az elkövetkezendő időszakban intenzív szerelmi életre vágysz lelki és fizikai formában, viszont a pénzügyi gazdagság, amely egész életedben fontos, most is erősen foglalkoztat. Partnerednek hajlamos vagy nagyon magas feltételeket szabni, mert mindig az ideálisra törekszel akár a partnerkapcsolatodban, akár a munkáddal kapcsolatban. Nagyon sok problémát meg tudnál oldani akkor, ha megtanulnád, hogyan kell kompromisszumot kötni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Legyél nyitott minden párbeszédre, és legyél egészen őszinte. Egyes kapcsolataidnak vége szakadhat e tranzit idején, mások megerősödnek. Párkapcsolatodban mindketten erős kísértést érezhettek a félrelépésre. De ne dobd be a törölközőt, legalábbis, amíg túl nem leszel ezen a tranziton, amikor már világosabban tudod átlátni a helyzetet. E tranzit alatt kezdődő új kapcsolatok tartóssági statisztikája nem túl jó, és általában elég ingatag talajon állnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A fizikai és mentális túlsúly időszaka ez, mely rendszerint kifáradáshoz vezet, és szükségessé teszi a pihenést. Vágyainak kielégítése kimeríti az embert, és szünetet igényel. Jó időszak ez a vakációra. Ha módodban áll pihenni (és miért ne állna?), most élvezheted az életet. Vigyázz a túlkapásokra pénz és érzelmek tekintetében, tartsd be a diétádat. Az étel-ital örömei csábítóak ugyan, de sok problémához vezethetnek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai napon jó alkalmad nyílik jövőbe mutató tervek készítésére, vagy az üzleti világ és a magánélet valamilyen összekapcsolására. Érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, összeszedetten és józanul gondolkodsz. Az üzleti- és magánügyek most könnyen összhangba hozhatók, kiváló alkalom ez ingatlannal (főleg a sajátoddal) kapcsolatos ügyletek megkötésére, beleértve az adásvételt, építkezést, vagy épület- illetve lakásfelújítást is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Legyél nyitott és rugalmas, kerüld el a főnökösödésnek még a látszatát is, akkor se parancsolj, ha biztos vagy a dolgodban. A gyorsan pergő események miatt a szokottnál feszültebbé válsz. Hajlamos lehetsz az idegi bántalmakra, vagy egyes allergiás panaszaid kiújulhatnak. Bosszantó késedelmek vagy egyéb problémák szólhatnak bele utazásaidba e tranzit idején. Csak akkor utazz, ha nagyon muszáj, és akkor is nagyon óvatosan.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Sokkal együttérzőbbé válsz mások iránt, de hajlamos leszel túl is idealizálni őket abban a hiszemben, hogy ők jobbak nálad. Ez különösen a kezdődő új szerelmi kapcsolataidra lesz igaz. Ne feledd azonban, hogy Te is nagyon értékes vagy. Maradjunk hát ennyiben, ne kötelezd el magad hosszú távra, és majd értékeld újra a tanultakat. Szakíts egy kis időt magadra, és gondolkodj el a jövőbeli terveidről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top