nlc.hu
Horoszkóp
MÉRLEG (09.24-10.23) – Divathoroszkóp

MÉRLEG (09.24-10.23) – Divathoroszkóp







Színei:
Világoskék, szürkéskék, galambszürke, kékeszöld, vagyis a nyugodt, levegős színek.

Milyen textilt viseljen?
Minta nélküli vagy diszkréten csíkos szatén áll neki a legjobban.

Öltözködése jellemzői

Széplelkű, elegáns, balerina-típusú, ha nő. Nemtől függetlenül fellépése kecses és kedves, tekintete barátságos, hangja világos színezetű és csengő. Szimpatikus, kulturált megjelenése jó ízlését tükrözi. Öltözködésében avatott kézzel kombinálja a színeket, az anyagokat és a stílusokat, és persze nyomon követi, hogy Párizsban, Londonban és New Yorkban éppen mi a divat.

A Mérleg férfi öltözéke

Gyűröttnek ható, de mégis lezser, stílusos vászonnadrág, esetleg egy gyűrhetetlen selyemkord nadrág, vagy vászonöltöny. Lehet, hogy fülbevalója is van. Hajába tűzött szép napszemüveggel sétál a korzón kényelmes, bebújós cipőjében. Ha rendezvényen csillog, akkor is feltűnik stílusos és sikkes Mérleg Úr a sötétkék, bő szabású selyem vagy szatén öltönyével, és nikkel szemüvegével. Ha lehet sikkes egy férfi valaha, akkor ő az!



A Mérleg nő öltözéke


Kék és rózsaszín árnyalatok illenek hozzá, szatén köntösben sétál odahaza, kissé frivol kivágással. Koktélruháját is kínai selyemből varratja, magas sarkú szandált és selyem alsóneműt visel. Elegáns estélyre a legrafináltabb sifonruháját ölti fel, divatosan feltűnő fülbevalóval, ami bizonyára magára vonja a szemet. Ha művészettel foglalkozik, nem riad meg a parókától vagy a tollboától sem.


Híres Mérlegek
 Roger Moore, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Rommy Schneider, Marcello Mastroianni, John Lennon, Falco

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top