nlc.hu
Család
Nemzetközi Babakiállítás Gyõrben

Nemzetközi Babakiállítás Gyõrben

A Zichy-palota barokk termeiben megrendezett varázslatos hangulatú kiállítás minden évben felejthetetlen élményt nyújt gyermek és felnõtt látogatóinak. Porcelánok, babák, játékok.

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Babakiállítás Győrben, a Zichy-palotában, 2004. szeptember 9. és 23. között.

A nagyszabású játék- és művészbaba bemutató egyben a babakészítők országos versenye is. A rendezvény rangját emeli, hogy napjaink világszerte ismert német babakészítője, Hildegard Günzel csodálatos porcelánbabái is láthatók lesznek. A sok-sok mai készítésű babacsoda mellett a Kielce-i Játékmúzeum gyűjteményéből is érkezik a kiállításra egy csaknem 400 darabból álló válogatás – babák, illetve a babázás kellékei. A Zichy-palota barokk termeiben megrendezett varázslatos hangulatú kiállítás minden évben felejthetetlen élményt nyújt gyermek és felnőtt látogatóinak.

Honlap cím: www.babakiallitas.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top