Sztárok

Való Világ 8: súlyos titkáról vallott VV Ati

VV Ati eddig nem sokat mesélt kapcsolatairól a Való Világ 8. Villájában, de most kitálalt, és elmondta egyik súlyos titkát.

Nekem menyasszonyom volt, családot terveztünk meg minden” – árulta el VV Ati Tivynek a ValóVilág powered by Big Brother villájában. A felsőszentiváni srác nem nagyon beszél a párkapcsolatairól, pedig volt menyasszonyával, Zojával közös jövőt terveztek, ám a lánykérés után pár hónappal mégis különváltak útjaik. A gyűrű teljesen megváltoztatta a fiatal lányt, az addigi közös élet tervei sorozatosan kezdtek bedőlni – írja a Bors.

Addig ment minden rendben, utána kezdődtek a gondok, teljesen másképp gondolta a jövőjét, mint én. (…) Önfejű volt ugyanúgy, mint én, ez sok konfliktust okozott. Ezután rájöttem, hogy a szerelem nem nekem való, és visszakértem a jegygyűrűt” – mesélte Ati, aki azóta nem tartja a kapcsolatot a lánnyal.

Való Világ 8: súlyos titkáról vallott VV Ati

Ati nagy reményekkel vágott neki a ValóVilág 8-nak, ám egyelőre nagyon keveset mutat magából. Pedig mindent megtesz a sikerért, múltkor Aurelio helikopterezését próbálta leutánozni, sikertelenül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top