nlc.hu
Család
Nyoma veszett egy testvérpárnak Budapesten

Nyoma veszett egy testvérpárnak Budapesten

A 16 éves Szabrina és 15 éves öccse Pesterzsébetre indult, egy napja azonban semmi hír róluk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat Kis Szabrina és Kis Imre eltűnése ügyében. A 16 éves lány és 15 éves öccse 2016. november 27-én 17 óra 30 perc körül egy Budapest XX., Bíró Mihály utcai lakásba nem érkezett meg, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak – írja a police.hu.

Szabrina körülbelül 160-165 centiméter magas. Haja hosszú, vállig érő. Fogszabályzót visel. Eltűnésekor szürke nadrágot, fehér edzőcipőt és világosbarna bőrkabátot hordott.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Imre körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, világosbarna színű. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, világosbarna pufi dzsekit és fekete magasszárú sportcipőt viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Kis Szabrinát és Kis Imrét felismeri, tartózkodási helyükről, vagy eltűnésük körülményéről információja van, hívja a 06-1-421-1800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top