Aktuális

Metróznál? Felejtsd el mától a Kossuth teret!

Metró helyett mással kell menned, ha megnéznéd a Kossuth téren az ország karácsonyfáját. Bontási munkálatok miatt ugyanis mától 3 hónapig nem lesz ott metróállomás. A Kossuth térre mostantól csak pótlóbusszal és a Batthyány térről induló ingahajóval juthatsz el.

Szombattól 3 hónapig nem áll meg a 2-es metró a Kossuth Lajos téri megállóban. A metrók a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának bontási munkálatai miatt nem állnak meg az állomáson.

A BKK tájékoztatása szerint a Kossuth Lajos tér a Deák Ferenc tér felől az M2A jelzésű állomáspótló busszal érhető el, a Batthyány tér felől a D2 jelzésű átkelőhajó közlekedik. A Kossuth tér és környéke a többi, megszokott közösségi közlekedési járattal – a 2-es villamossal, a 15-ös, a 115-ös busszal, a 70-es és a 78-as trolibusszal – a város minden pontjáról továbbra is elérhető.

Ünnepi díszkivilágítás a Kossuth téren, MTI Fotó: Lakatos Péter
A 2-es metró helyett mást kell választanod, ha megnéznéd a Kossuth téri ünnepi díszkivilágítást – MTI Fotó: Lakatos Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top