nlc.hu
Horoszkóp
Erős személyiségű csillagjegyek

Ennek a 3 csillagjegynek nagyon erős a személyisége

Őket nem tudod megingatni, azt teszik, amit a fejükbe vesznek.

Természetesen minden csillagjegynek megvan a maga erőssége és gyengesége, ugyanakkor a következő négy jegy különös belső erőről tesz tanúbizonyságot.

Kos

A Kos elképesztően energikus és kalandvágyó csillagjegy. Stílusa lehengerlő, életvidám a személyisége. Félelem nélkül néz szembe minden új kihívással, kifejezetten jó vezető, nagyon jól irányítja, inspirálja a környezetét, nem mellesleg rendkívül magabiztos. Ő tudja, mit akar, és nem is fél cselekedni. Makacsságáról is legalább ennyire híres, amit egyszer a fejébe vesz, attól nem tágít. Folyamatos kihívásként éli meg az életet, nem könnyű fölvenni vele a versenyt, és nem is nagyon érdemes. Viszont, ha elnyered a barátságát, nagyon jól jársz vele.

Csillagjegyek erős személyiséggel

Fotó: Getty Images/sutlafk

Rák

Talán meglepő, hogy az érzékeny Rák is felkerült a legerőteljesebb csillagjegyek listájára, mégsem ok nélkül és véletlenül. Változékony természete mellett ugyanis ő az egyik legkitartóbb típus. Inkább a gondoskodó, figyelmes oldalát emelik ki a legtöbben, pedig ő is nagyon magabiztos, és nagyon is tisztában van az erejével, a képességeivel. Nemcsak álmodozik, hanem meg is valósítja a vágyait. Sokat kér a családjától, a barátoktól, de ugyanezeket az elvárásokat támasztja önmagával szemben is. Tökéletesség iránti vágya, és az, hogy valami nagyot és nemeset érhessen el az életében, igen erőteljessé teszi őt.

Oroszlán

Az Oroszlánt nem lehet nem észrevenni. Persze, rendre tesz is róla, hogy ne maradjon a háttérben megbújva. Legszembeötlőbb jellegzetessége a domináns személyisége és vezetői készsége. Ő is rendkívül céltudatos és következetes, hiszen amit eltervez, mindenáron véghez is viszi. Nagyon rosszul viseli a kudarcokat, ezért nem áll le, neki kell a végén győznie. Erős egyénisége néha arrogánssá, hajthatatlanná és túlzottan is büszkévé teszi őt, ugyanakkor tagadhatatlan karizmájával ő valóban mély nyomokat hagy a többiekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top