nlc.hu
TV-sztárok
Metzker Viktória első videóklipje házasként

Metzker Viki: „A június számomra felhőtlenül boldog pillanatokkal indult” – megjelent a DJ új videóklipje

A vérpezsdítő dal parádés, vízparti klippel debütál a Balaton partján.

Épp, hogy kimondta a boldogító igent a Fonogram-díjas DJ, producer, rapper Metzker Viki, második nagy szerelmét, a zenét sem hanyagolja: június 24-én elindítja a siófoki Plázson bulisorozatát Metzker Viki & Friends néven. Az apropóból a dögös lemezlovas KKevinnel közösen pedig elhozta a Balaton idei legzúzósabb klubjelképét „Plázs” címmel.

Metzker Viki

Metzker Viki új videóklipje

Festői látképpel, fülig érő, ragyogó mosollyal házasodott meg június 2-án Metzker Viki, aki idén nyáron végre teljes erőbedobással élhet másik szenvedélyének, a zenélésnek:

A június számomra felhőtlenül boldog pillanatokkal indult és a hátralévő része is legalább ennyire örömtelinek ígérkezik, hiszen rengeteg fellépésem van betervezve és már nagyon vártam, hogy végre korlátozások nélkül, felszabadultan állhassak a lemezlejátszók mögé” – meséli Viki, aki hiánypótló szerepet tölt be a hazai elektronikus és popzene színterén.

Az előadó slágereit mind a szakma, mind a közönség csodálja: a The Rhythm Of The Night például Fonogram-díjas szerzemény lett, a Curtis-szel közös Szívemen szárny pedig platinastátuszt elérő a több mint négy és félmilliós YouTube-nézettségével Viki egyik legnépszerűbb trackje lett. Utóbbi dalban egyébként Viki nemcsak producerként, hanem rapperként és énekesként is lehengerlő, akárcsak a Miss Mooddal közös aranylemezes 21 című számban. Nem mehetünk el a sztár fellépései mellett sem, hiszen DJ-szettjeivel szinte az összes földrészt bejárta már, zenélt Koreától Ibizán át Japánban, Ausztráliában és Amerikában is. 

Viki nemzetközi színvonalú bangereit pedig maximálisan átélhetjük itthon, ugyanis június 24-étől, péntektől egészen augusztus 19-éig forrósítja az Aranypart legnagyobb szórakozóhelye, a Plázs homokos színpadát több kiemelt fellépővel együtt. Most pénteken a tehetséges KKevin lesz Viki vendége, akivel közösen létrehozták a Plázs idei himnuszát mély zongoraakkordokkal és csontig hatoló beatekkel.

Metzker Viki és KKevin

Metzker Viki és KKevin új videóklipje

Nagyon szeretem KKevin munkáit, úgy érzem, jól összeillik az általunk képviselt két stílus. A Plázs felvétele során flottul ment minden, egy stúdiózás alatt elkészült, aminek szövegét KKevin írta, én pedig a zenei alapot álmodtam meg” – mondta el Viki, aki azt is elárulta, hogy újdonsült férjével, Ferenczi Gáborral is egy színpadra lép majd az eseménysorozat keretein belül, aki egyben hazánk népszerű formációjának tagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top