nlc.hu
Horoszkóp
Ilyen az egyes csillagjegyek autója

Ilyen az egyes csillagjegyek autója

Eszerint választanak autót az egyes csillagjegyek, ha a pénz nem számít.

Kos

A Kosnak fontos a sebesség és az erő. Autót is eszerint választ. Jól illik hozzá egy menő sportkocsi, de egy négykerék-meghajtású terepjáró is.

Bika

A Bika imádja a kényelmet és a stabilitást, na meg a luxust sem veti meg. Úgyhogy, ha teheti, drága, strapabíró és kényelmes autót választ.

Csillagjegyek és az autóik

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Ikrek

Az Ikrek dinamikus csillagjegy, fontos számára, hogy pikkpakk eljusson A-ból B-be, ezen kívül a feltűnést sem veti meg. Stílusától függően egy smart, vagy akár egy kis cabrio is passzol hozzá.

Rák

A Rák nagyon családcentrikus, így autóválasztáskor is azt veszi figyelembe, hogy biztosan mindenki jól elférjen benne és biztonságban legyen. Családi autót választ, akkor is, ha még nincs családja.

Oroszlán

Az Oroszlán uralkodóként él és gondolkodik. Ezt tükrözi az autója is. Valószínűleg különleges darabról van szó, az sem kizárt, hogy limitált kiadású és fel van szerelve minden extrával.

Szűz

A Szűz választás előtt átgondolja, hogy mire is kell neki az autó, átböngészi a törésteszteket, és megvizsgálja az ár-érték arányt. Megfontoltan választ.

Mérleg

A Mérleg a párja, a barátai vagy a családja segítségét kéri az autó kiválasztásában. Ha teheti, a magasabb kategóriából választ, mert szereti a kényelmet. A kocsi a kedvenc színében pompázik, hogy tükrözze őt saját magát.

Skorpió

A Skorpió ügyel arra, hogy ne pont olyan autója legyen, mint mindenki másnak, lesz benne valami extravagáns. Valószínűleg sötét lesz a színe és sötétítettek az ablakai.

Nyilas

A Nyilas lendületes, vidám és dinamikus, ezt tükrözi az autója is. És mivel imád utazni, az sem utolsó szempont, hogy akár külföldi, több ezer kilométeres utakhoz is megbízható társa legyen.

Bak

A Bak stratégiát épít, mielőtt választ. Mire kell, minek kell, hogy megfeleljen, mik a legfontosabb szempontok? Miután ezt mérlegelte, alaposan körülnéz a piacon és ezután megfontoltan dönt az aktuális szükségletei szerint.

Vízöntő

A Vízöntő valami újat és különlegeset akar. Az összes csillagjegy közül talán hozzá illenek a legjobban az elektromos autók. Örömmel védi a környezetet a legújabb technológia segítségével.

Halak

A Halak nem észérvek alapján, hanem szerelemből választ. Éppen ezért sosem lehet tudni nála, hogy milyen lesz a kiszemelt autó, sőt ő maga sem tudja előre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top