nlc.hu
Horoszkóp
Zsugori csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem ismerik a nagyvonalúságot

Ők bosszantóan pontos elszámolást készítenek minden bevételről, kiadásról táblázatot vezetnek, és mindig mindennel nagyon pontosan számolnak el.

Ezek a csillagjegyek minden fillérrel elszámolnak, a nagyvonalúságot pedig egyáltalán nem ismerik.

Bika

A Bika megnyerő és bűbájos, nem véletlenül keresik olyan sokan a társaságát. Éppen ezért aligha okolhatod, hogy nem akar hasznot húzni a népszerűségéből. Nincs ellenére, ha bárki is meghívja őt egy italra, s kifizeti az ebédjét, vagy minden jóval elhalmozza a randin. Valójában jobban szereti, ha őt hívják meg, mint amikor neki kell kinyitnia a pénztárcáját…

Zsugori csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Juj Winn

Szűz

A Szűz nem csupán a saját kiadásainak igyekszik határt szabni, de mások költekezési szokásait is élvezettel kritizálja. Ha azt látja, hogy a környezetében valaki nagyobb kiadást tervez, félrehívja, s okos pénzügyi tanácsokkal látja el. S miközben mások túlköltekezéseit is próbálja megakadályozni, egyúttal igyekszik példát mutatni, hogy előrelátóan és megfontoltan igenis lehet kevesebb pénzért is minőséget vásárolni.

Bak

Pénzügyi kérdésekben a Bak nem ismer könyörületet. Ő képes a nap 24 órájában a pénzről beszélni. Az élete két dolog körül forog: a pénzét biztonságban szeretné tudni, és látni akarja a folyamatos gyarapodását. Gyakorlatias, de csupán azért, hogy jó színben tűnjön fel a többiek előtt, nem hajlandó pénzt áldozni. Ha mégis ajándékot kell vásárolnia valakinek, igyekszik minimalizálni a költséget, vagy beéri egy üdvözlőkártya küldésével.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top