nlc.hu
Család

Lagzi Lajcsi lánya, Boglárka a kapcsolatukról

Galambos Boglárka: „Egyszem lánya vagyok, érthetően aggódik” – ilyen Lagzi Lajcsi és lánya kapcsolata

Lajcsi csak tanácsokkal látja el lányát az üzleti világban.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi mindig is szoros kapcsolatot ápolt három gyermekével, és törekedett arra, hogy mindannyian képesek legyenek egyedül megállni a helyüket. Ez igaz is a 23 éves lányára, Galambos Boglárkára, aki a tanulás mellett már divattervezőként is tevékenykedik. 

Galambos Boglárka

Galambos Boglárka (Fotó: Instagram)

Bogi a Story magazinnak adott interjújában mesélt a kapcsolatáról a szüleivel és arról, ez hogyan hat ki az életére. 

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy apukám nagyon sokat segít abban, hogy idővel teljesen a saját lábamra álljak. Édesanyámmal biztosították azt a hátországot, hogy tanulhassak, így szereztem az üzleti diplomámat, majd a divattervezőit. Jelenleg mesterképzésre járok. Amennyiben elakadok vagy tanácsra szorulok, biztos, hogy apukámhoz fordulok. Egyszem lánya vagyok, érthetően aggódik, nehogy csalódás érjen, ez igaz életem bármely területére – mesélte Bogi, aki hozzátette, apja nem irányítja az ő üzleti tevékenységeit, de szereti tanácsokkal ellátni. – Abban is biztos vagyok, hogy bármennyi idős leszek, mindig mellettem állnak majd a szüleim, és nemcsak ők, hanem a testvéreim is. Összetartó család a miénk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top