nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy rendkívül dinamikus

Ez a 3 csillagjegy rendkívül dinamikus

A csillagjegyek eltérő habitussal rendelkeznek. Akadnak közöttük, akiket lehetetlen megállítani, dinamikusak, ellenállhatatlanok, akaratosak, céltudatosak.

Kos

A Kos csillagjegyről köztudott, mennyire céltudatos, képes fejjel menni a falnak is, hogy megvalósíthassa az álmait. Jóindulatú és rendkívül megbízható. Azonnal felveszi veled a versenyt, veszíteni viszont csöppet sem szeret. Meg nem is tud. Győztes típus, ami nem véletlen, hiszen mindent megtesz a sikerért. Óriási energiákat mozgat meg és fektet a sikerbe. A siker pedig nem marad el. A Kos nem másokat méreget, csak magával foglalkozik. Egyéniség, aki pontosan tudja, mit akar megvalósítani. Megállíthatatlan, elsöprő, magával ragadó jelenség.

Dinamikus csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew

Oroszlán

Az Oroszlán újabb és újabb célokat tűz maga elé. Horoszkópja szerint őt a kihívások inspirálják a még jobb teljesítményre. Amit eltervez, ahhoz keményen ragaszkodik. Mindenáron meg akarja szerezni, nincs lehetetlen a számára. Vitathatatlan, az Oroszlánt nehéz felülmúlni. Sikerre született. Fenséges, ugyanakkor a lustaságra is igencsak hajlamos lehet. Rá nagyon is igaz, jobb békén hagyni, amikor fáradt. Persze, miután feltöltötte magát a nagy pihenésben és semmittevésben, újult erővel indul a céljai megvalósítására.

Szűz

Vitathatatlan, a Szűz problémamegoldásban, szervezésben verhetetlen. Rendkívül precíz, mindent pontosan átgondol, és nem fektet energiát fölösleges dolgokba. A terveket előkészíti, rendszerezi, gondosan felépíti. Komplett stratégiát állít fel céljai megvalósításához. Talán már kissé túlzottan is körültekintő, de az is igaz rá, hogy nagyon elszánt a céljait illetően. A Szűz kiváló munkaerő, gondos, alapos, megbízható. Ő az, aki sosem adna ki félmunkát a kezéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top