nlc.hu
Sztárok

Csocsesz összeköltözött új szerelmével

Csocsesz összeköltözött új szerelmével

Tavaly márciusban halt meg Csocsesz felesége, új párja pedig nemrégiben odaköltözött az énekeshez.
Csocsesz és párja, Angéla

Csocsesz, azaz Kiss Attila tavaly márciusban veszítette el a feleségét, az 58 éves Gyöngyit a koronavírus miatt. A mulatós zenész azóta újra szerelmes, már a közösségi oldalán is megmutatta új kedvesét, Angélát. Bár rajongói közül vannak, akik emiatt rosszallóan néznek rá, Csocsesz azt mondja, ő is megérdemli a boldogságot.

Az elmúlt hónapokban minden szabad percüket együtt töltötték, kapcsolatuk most pedig szintet lépett: Angi odaköltözött Csocseszhez – írja a Bors.

Angival már együtt élünk. Tulajdonképpen éjjel-nappal együtt vagyunk, amikor a munkája engedi, hétvégén pedig jön velem a bulikba

– mondta Csocsesz.

A zenész otthonában alapvetően minden a régi, nem cserélte le a bútorokat, a dísztárgyakat, és a családi képek is a helyükön maradtak. Ebből nincs semmi probléma, Angéla nem féltékenykedik.

„Minden kint van, a közös családi fotók a gyerekekkel, amiket Gyöngyi kirakott, Angi pedig odakerült a képek mellé. Semmi probléma nincs ebből, ő nem féltékenykedik, én pedig ügyelek arra, hogy meglegyenek az arányok” – tette hozzá az énekes, akinek a lányai is megkedvelték Angit.

(Kiemelt kép: Instagram/Csocsesz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top