nlc.hu
Utazás
Élményekre hangolt budapesti ősz

Élményekre hangolt budapesti ősz

Budapest ősszel olyan, mint amikor kinyitunk egy színpompás kincsesládát. Megtaláljuk benne az egyre színesebb természet magával ragadó hangulatát, az érzékeinkre ható gasztronómiai élményeket, a szívünket melengető kulturális programokat és természetesen a kényeztető wellness pillanatokat.

Minden adott még advent előtt egy igazi őszi városnézéshez és kikapcsolódáshoz fővárosunkban, melyhez a Danubius Hotels budapesti szállodáit ajánljuk.

Akár belvárosi shoppingot, kiállítást vagy koncertet tervezel, az őszi élményszüretben érdemes lelassulnod. Élvezd az aranyfényű napsütést, tegyél csendesen szemlélődő sétákat a Margitszigeten, a Duna-parton vagy a Városligetben az őszi levelek között! Köszöntsd a Lánchídra visszatért oroszlánokat! Fotózz és szelfizz önfeledten, jól fog állni Neked az őszi fényekben fürdőző Duna, a gyönyörű történelmi épületek és a tányérodra kerülő kulináris költemények.

Élményekre hangolt budapesti ősz

Foglalj szállást a Danubius Hotel Helia szállodában, ha az őszi gasztro élményeket összekötnéd a wellness pihenéssel, sőt bónuszként Tiéd lesz a margitszigeti ősfák látványa is a teraszról vagy a sétányról figyelve. A forró szaunák, a lendületes fitness vagy a csobbanás, termálfürdőzés mellé wellness masszázsokat, kezeléseket is választhatsz, hogy teljes legyen a relaxáció élménye is. Ne kerülje el figyelmedet a Yellow Bistro & Bar új őszi étlapja sem, hiszen olyan szezonális finomságok kérik figyelmedet, mint az Őszi Yellow saláta, mézes-színes sült céklával és grillezett sajttal, a Füstölt pisztráng lencsesalátával, a Csicsókakrémleves pörkölt mogyoróval, a Bőrén sült malac hagymás tört édesburgonyával és birsalma kompóttal vagy a Sütőtökös-csokis brownie.

Élményekre hangolt budapesti ősz

Belvárosi barangolásokhoz több kényelmes szállodát is ajánlunk, például a Danubius Hotel Astoriát, a Radisson Blu Béke Hotelt és a Danubius Hotel Arénát. Ez utóbbiból karnyújtásnyira elérhetők a népszerű nagykoncertek a Budapest Arénában, a két igazán belvárosi szálloda pedig pihentető szállással és nagyszerű gasztronómiai ajánlatokkal teszi fel a koronát a budapesti napokra. A Zsolnay Kávéház ellenállhatatlan süteményei között felfedezheted a Pisztáciás tiramisut vagy a nosztalgikus Téli fagyit új köntösben: sütőtökös, körtés mousse-ból készítve. A békebeli hangulathoz választhatsz könnyű, kávéházi zónaételeket is, természetesen az évszakhoz hangolva.

Élményekre hangolt budapesti őszHa Budapest ikonikus helyszínén képzeled el fővárosi őszi kikapcsolódásodat, irány a Hilton Budapest!  Varázsolódj el a Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában páratlan panorámával, luxus pihenéssel és fenséges ízekkel a Láng Bistro&Grill étteremben!

Induljon az őszi élményszüret Budapesten! Foglalj szállást a Danubius budapesti szállodáiban kedvezményesen ITT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top