nlc.hu
TV-sztárok

Megvágta az ujját A Konyhafőnök VIP versenyzője

A Konyhafőnök VIP: „Vérzik, mint a veszedelem, de muszáj haladnom” – Geszler Dorottya nem állt meg

Még orvost is be kellett hívni a konyhába, hogy ellássák Dorottya ujját.

Nemrég Sárközi Ákos séf arra figyelmeztette Geszler Dorottyát, hogy az elődöntő hetében már a legapróbb hibáknak sincsen helye és ezt a jelek szerint nagyon is megszívlelte a versenyző. A modell, műsorvezető ugyanis annyira komolyan vette az elő állított feladatot A Konyhafőnök VIP legutóbbi részében, hogy még az sem állította meg a főzésben, amikor halpucolás közben csúnyán elvágta az ujját.

Geszler Dorottyának ellátják a sebét főzés közben.

Fotó: RTL

A sérüléshez orvost is kellett hívni, aki tulajdonképpen főzés közben látta el a megvágott ujjat és folyamatosan kérnie kellett a versenyzőt, hogy legalább a seb fertőtlenítése és leragasztása idejére hagyja abba a fehérrépa pucolását.

A feszült küzdelmet látva a séfek arról beszélgettek, hogy Dorottya jól főz, de időnként képes szétcsúszni. Sárközi Ákos azonban azt is kihangsúlyozta, kifejezetten dicséretreméltó, hogy a modell annak ellenére sem adta fel, hogy a sérülése által a többiekhez képest egyértelműen  helyzeti hátrányba került. Mint fogalmazott, Dorottyát „makacssága”, „alázata” viszi előre. 

Utólag a modell elmondta, először nem is akarta tudomásul venni a sérülést, de fokozatosan be kellett ismernie magának, hogy a seb mélyebb és jobban vérzik, mint eredetileg gondolta. Nagyon dühös volt magára a baleset miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top