nlc.hu
Sztárok
Ítélet Galambos Lajos áramlopási ügyében

7 év után ma ítéletet hozhatnak Galambos Lajos áramlopási ügyében

Ma eldőlhet a sorsa.

Hét éve húzódik Galambos Lajos büntetőügye: első fokon felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve 11 millió forintos vagyonelkobzással is sújtották. Az ügyészség akkor súlyosbításért fellebbezett, az ügy ma másodfokon folytatódik és minden bizonnyal ítélet születik.

Galambos Lajos

Fotó: Olajos Piroska

A Bors a tárgyalás előtti napon megkérdezte a trombitást, milyen érzések kavarognak benne. „Teljesen nyugodtan várom az ítéletet” – zárta rövidre Lagzi Lajcsi.

Az ügyvédje hosszabban is kifejtette az álláspontját. „A védelem bízik abban, hogy szerdán ítélet születik és abban is, hogy a másodfokon elhangzott jogi érvelések célt értek és ezek fényében hoz majd ítéletet a bíróság. Hogy másképp fogalmazzak, szerdán jó eséllyel eldől, hogy ügyfelem számára szaloncukrot vagy virgácsot rejt–e a Mikulás-csomag…” – mondta a lapnak Dr. Fröhlich Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top