nlc.hu
Sztárok
Rubint Rella a munkáról

Rubint Rella: „Megtehetném, hogy hátradőlök és nem dolgozom, de vannak céljaim”

Sokat stresszelt az elmúlt időszakban.

Rubint Rella az RTL Reggeli vendége volt a minap, ahol beszélt többek között a sok költözésről, a munkájáról és a jövőbeli céljairól. Emellett pedig az endometriozisáról is nyilatkozott, ami miatt nagyon sokat stresszel.

Rubint Rella

Fotó: RTL

„Én rengeteget stresszelek, nagyon hajlamos vagyok a stresszre. Rengeteget költözünk például. Most nyugi van, de ki tudja, meddig?” – mondta a fitneszedző, aki megjegyezte, hogy szerencsére most hosszú szerződése van a párjának, a focista Novothny Somának, így talán egy darabig nem kell költözniük.

„Most azért jó hosszú a szerződés, bízom benne, hogy addig azért nyugton maradunk. De ugyanakkor nekem újra ki kell alakítanom a kis saját életemet, a saját kis karrieremet, ami nekem fontos. Nyilván megtehetném azt, hogy hátradőlök és nem dolgozom, de fontos nekem, hogy azért én is szeretném a kis céljaimat megvalósítani” – árulta el Rubint Rella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top