Hozzávalók (4 fő részére):
3 evőkanál Globus Majonéz
2 evőkanál túró
1 evőkanál tejföl
csipet só
2 szelet ananász
fehér bors
cukor ízlés szerint
4 nagyobb szelet sonka
2 db főtt tojás
50 g margarin
4 szelet kenyér
díszítéshez: paradicsom, petrezselyem, főtt tojás
Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítése:
Keverjük össze a Globus majonézt, a túrót, tejfölt, sót, cukrot és a borsot. Vágjuk kockára az ananászt és a főtt tojásokat, majd adjuk hozzá a majonézes keverékhez. Kenjük meg a kenyérszeleteket margarinnal, helyezzük rá a salátaleveleket. A sonkaszeletekre tegyük rá a majonézes masszát, majd tekerjük fel, és helyezzük a kenyérszeletre. Paradicsommal, petrezselyemmel, főtt tojással díszíthetjük.