nlc.hu
Sztárok
Munkatársai találtak rá Lendvai Miklós holttestére

Újabb részletekre derült fény Lendvai Miklós halálával kapcsolatban

Az egész futbaltársadalmat megrázta az öt gyermeket nevelő egykori válogatott focista, Lendvai Miklós rejtélyes halála.
Lendvai Miklós

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából a szeretett 23-szoros válogatott focista, Lendvai Miklós.  A sportoló mindössze 47 éves volt.

A közönség egykori nagy kedvence az utóbbi időben visszavonult a labdarúgástól, de sporttársai és a közönség sem felejtette el a zalaegerszegi középpályást. Miután felhagyott a focizással, edzőként dolgozott, majd az apósa építőipari vállalkozásában találta meg a számításait, írja friss cikkében a sportal.hu, hozzátéve, hogy a családja volt a mindene.

„Rengeteg energiát, pénzt és időt öltem a futballba, és ez nem térült meg. Nem azért teremtettem magamnak és a családomnak anyagi biztonságot, hogy utána alig lássam a gyerekeimet, és hétről hétre meccsre járjak. Ez nem az én utam. Éreztem, hogy váltanom kell. Az apósom nagyon rendes ember, s régóta benne van az építőiparban, azon belül is egy speciális területen, a gáz- és olajiparban utazik. Látta rajtam, hogy felőrlődöm a futballközegben. Jót tett a váltás, mára én lettem a cég vezetője” – nyilatkozta Lendvai Miklós 2021-ben a Magyar Nemzetnek.

Ma reggel hiába várták a munkatársai, akik azután kezdtek komolyan aggódni, hogy Miklós a hívásaikra sem reagált, és az édesapja sem tudta elérni. A Sportal információi szerint munkatársai ezek után a házához siettek, és ők találtak rá a holttestére, lakása háza melléképületében. 

A sportmagazin megkereste a rendőrséget is, akik rövid válaszukban arról tájékoztatták az újságírókat, hogy „az említett ügyben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a haláleset körülményeit.”

Nyitókép: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top